FORGOT YOUR DETAILS?

Съвременна алхимия – развитие на личната сила с Константин Тодоров

by / четвъртък, 05 октомври 2017 / Published in Week of Inspiration

На 19 ноември (неделя) от 16:20 часа
в „Седмица на Вдъхновението – Week of Inspiration`2017”
ще се срещнем с Константин Тодоров и „Съвременна алхимия – развитие на личната сила“

 

Константин Тодоров е  бизнес консултант, сертифициран преподавател по Хюман Дизайн и специалист по дизайн на обучителни програми по американската система за ускорено учене – ICAL. Води лични консултации, лекции и  курсове в София, Пловдив и Варна.

Защо Алхимия и какво представлява тази тайнствена наука ще ни представи Константин Тодоров на 19 ноември (неделя) от 16:20 часа.
Алхимията е древна система от знания за усъвършенстване на човешката природа. Всеки от нас е различен – някои хора са по-груби и невъзприемчиви, други са по-фини и отворени. И това преди всичко зависи от енергетиката, която сме подхранвали в себе си.. с начина си на живот.
Познанието за Алхимичните закони ви дава възможността във всеки момент да намирате правилното решение спрямо вас и ситуацията като цяло.
Основният проблем на повечето хора е невежеството – неспособността или нежеланието да опознаят устройството на света и живота си.
Животът следва съвършен ред и се подчинява на законите на Небето и Земята. Духът и материята са двете страни на нашата същност, а енергетиката ни определя това дали ще имаме достъп до духа си и ще се развиваме или ще станем жертви на материалните процеси, които ни заобикалят.
Всеки от нас също така носи различни модели в психиката си – някои са по-леки и ефирни, други са натоварващи и депресивни. Алхимията дава възможност да трансформираме грубите аспекти в по-фини и хармонични, да направим от тежкото – леко, да освободим живота си от ненужния товар на миналото.
За Алхимика – животът е тук и сега, с всяка стъпка разкриващ нови хоризонти и възможности. Алхимията ни учи как да живеем в хармония със себе си и света като всеки ден добиваме нови сили да се справяме с все по-интересни задачи. Защото в реалността всички сложни процеси, които виждаме следват прости закони и принципи.
Алхимията е древна и едновременно с това винаги актуална, защото Алхимичните знания са универсални и не се променят с времето. Както не се променя гравитацията, взаимодействието между планетите, атомите.. законите на света си остават същите, независимо колко време минава.
Алхимията е възможност да получим повече качество в живота си, независимо от отправната точка, в която започваме да учим и да практикуваме.  Според алхимичните знания целият ни живот представлява процес на постоянна трансформация и преминаване през фази на развитие или разрушение.
В основата на алхимичните познания е заложен алгоритъмът на Безпределното Развитие. Човешката природа има своите ограничения, но опирайки се на нея можем да отидем отвъд тях и да се свържем с универсалната материя на живота, ако имаме правилните инструкции за действие.
Развитието на личната сила е плод на начина ни на живот, а съзнанието ни се определя от качеството на нашата енергетика – доколко грубо или фино възприемаме света. Алхимията предлага инструменти, с които можем да променим целия си живот и да живем все по-добре с всеки нов ден.
Ако имате достатъчно лична сила и развито съзнание, имате възможност да получавате много повече от живота, който живеете – по-качествени преживявания, по-дълбоко разбиране, по-смислено и хармонично взаимодействие със света и хората, които срещате.
Защото в света, който виждаме днес преобладава грубата сила и липсата на осъзнаване. Навлизайки в Алхимичния кръг на Знаещите получавате шанс да изживеете един изключителен живот изпълнен със смисъл и хармония.
В срещата ни ще говорим за това как да увеличим личната си сила, за да имаме по-качествен и пълноценен живот не само сега, а и занапред.

Очакваме ви да си подарим вдъхновяващо време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция

Print Friendly, PDF & Email

3 коментара to “Съвременна алхимия – развитие на личната сила с Константин Тодоров”

 1. Maria says : Отговор

  Здравейте!

  Не разбрах каква е цената за участие ако искаме да посетим само една лекция?

  • admin says : Отговор

   В това издание няма цена за една лекция, защото идеята на Седмицата на вдъхновението и в частност Уикенда, е да заинтригува и ангажира посетителите си с повече от едно занимание 🙂

 2. Maria says : Отговор

  Благодаря!

Вашият коментар

TOP