FORGOT YOUR DETAILS?

Уверени и щастливи деца с Маги Ангелова

by / неделя, 08 октомври 2017 / Published in Week of Inspiration

В „Седмица на Вдъхновението – Week of Inspiration`2017“
на 19 ноември (неделя) от 11:30 часа ни гостува Маги Ангелова
с темата за „Любовта и кризите в родителството. Как да отгледаме и възпитаме уверени и щастливи деца?“

Това, което ме вдъхновява е …
„… човешкото търсене на познание, израстване и лична свобода. Вдъхновява ме споделеното добро, признатата тъга, позволените сълзи, които са път за освобождаване на истината в сърцето.
Вдъхновява ме свободата и пътешествието към себе си – най-ценният дар, който можем да си дадем.” – Маги Ангелова

Магдалена Ангелова e квалифициран клиничен психолог с психоаналитична перспектива. Опознавайки човешката опитност и нужда, тя избира да комбинира в своята работа класическата психология със знанието за източните методи и практики. За нея е ценно духовното и психично пробуждане, за да се активира духовната мъдрост и личностно израстване. Тя създава активна подпомагаща връзка със своите клиенти и изгражда модел за автотерапия и самоусъвършенстване. В своята работа цели да извади хората от илюзорната им зоната на комфорт, за да провокира осъзнаване и действия, с които хората да преодолеят страховете си. Нейната терапия е като магия, защото работата с психичното се обогатява с лечение чрез тибетските купи, шамански ритуали , ангелска терапия и др. Стъпвайки на метода „Мама терапия“ на детския психиатър Борис Зиновиевич Драпкин за лечение на детската душа.Tя надгражда неговите терапевтични блокове с нови три, базирани на нейните наблюдения и практика с деца и техните родители. Създава модел за изследване на „Жизненоважните принципи в любовта“, който помага на двойките да подобрят разбирането, връзката и помощта един към друг. Разработва свой метод и различна гледна точка, наречен „ Здравословна раздяла“ , с който учи партньорите как да излизат от своите връзки с почит и уважение, изчиствайки гнева, болката и обидата, които са си причинили. Магдалена Ангелова е водещ лектор на семинари за преодоляване на личните кризи, любовта към себе си и реализиране на личния потенциал.
Научете повече за нея на: https://www.magiangelova.bg/ 

 Често ние, родителите, забързани в ежедневните задачи и отговорности се превръщаме в едни сериозни и забравили да мечтаят възрастни. Губим вярата в чудесата и ставаме скучни контролиращи рационалисти. Но така загубваме усещането за щастие и вярата във вълшебствата на живота. А точно в тези вълшебства са добри децата. Tези искрени и нежни ангелчета, умеещи да се радват на малките неща в живота. Ние можем да се учим от децата си. Tе са огледало на нашата душа. Чрез тяхното поведение и провокация можем да научим истини за себе си, които нашето Его често иска да изтрие. Крием се зад много маски, страхове и често не разбираме как прехвърляме тези модели върху децата си. Ние носим нашите си рани от детството, неизказани истини, потиснати страхове, които мислейки, че сме забравили, активират много от кризите в нашето родителство. Доста често повтаряме моделите на грижа, любов и привързаност, които сме научили от нашите родители. Нужно е да излекуваме връзката си с вътрешния родител и вътрешното дете, за да се случи мъдрото и здравословно родителство.

Ние сме Бог за децата си.Tе ни вярват безусловно и искат да бъдат като нас. Заблуждаваме се като родители, че можем да учим и променяме децата си без да учим и променяме себе си. Децата имат нужда да чуват определени емоции и думи от нас като: да признаваме пред тях грешките си, да покажем, че имаме слаби страни, че нещо не разбираме, че не само малките грешат, да ги питаме за тяхното желание и мнение, да им казваме в какво са добри, да им даваме право на здравословна доза изразяване на своя гняв. Бих го определила като едно общуване през любов, приемане, уважение и търпение.
По време на срещата с Маги Ангелова на 19 ноември от 11:30 часа в Седмица на Вдъхновението ще опознаваме себе си в ролята на родител и детето си по един нов начин. Ще достигнем да знание даващо ни повече спокойствие и осъзнаване.
Практиките, които ще представи Маги ще лекуват сърцето ви, ще подобрят връзката и общуването с вашите партньори и вашите деца.

Не пропускайте срещата с Маги! 

Очакваме Ви да си подарим поезно и вдъхновяващо време ЗАЕДНО!!!

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

 

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP