FORGOT YOUR DETAILS?

НОВ ЧАС – Йога за разтоварване от стреса с Анелия

by / неделя, 09 октомври 2016 / Published in Минали събития

Очакваме ви в новия клас по йога с Анелия-
Йога за разтоварване от стреса
всеки вторник от 17:30 до 19:00 часа

Стресът е понятие, което вече се е превърнало в клише и на което приписваме болшинството от здравословните си проблеми… Но всъщност стресът е реакция на автономната ни нервна система и има моменти, в които ние реално живото-спасяващо се нуждаем от нея. Тя се активира от идеята за опасност – т.е. от представа, от мисъл – от това, което възприемаме като опасност, независимо дали тя е реална или не. Тази мисъл предизвиква верижна реакция от промени в нашата физиология и психика. И макар че в случай на реална заплаха за живота ни това е необходимо, да останем в това състояние продължително време е много вредно.

Хроничното пребиваване в състояние на стрес води до подтискане на имунната система, проблеми с храносмилането, болести на сърцето, диабет и много други здравословни отклонения.

За щастие, съществуват механизми, чрез които стресовата реакция на нервната система може да се регулира. Йога е една чудесна система за постигане на това.

Часовете по „Йога за освобождаване от стреса“ с Анелия са структурирани с оглед контролиране на стреса и освобождаване от хроничното напрежение като помагат за балансиране на нервната система и успокояване и избистряне на съзнанието. Включват комплекс от специално подбрани асани, дихателни техники, релаксация и медитация.

Ефектите от редовните занятия са:
По-добър сън!
По-качествена почивка!
По-силна имунна система!
Подобрен метаболизъм!
По-хармонични отношения с хората около нас!
По-спокоен темперамент!

За да започнете не се изисква никаква предварителна подготовка. Йога предлага неоценими ползи за тялото, ума и духа, достъпни за ВСЕКИ. Открийте ги сами! Очакваме Ви!

Цени:

Единично посещение при занимание 90 мин. – 10 лв.
Карта за 4 посещения с валидност 30 дни – 35 лв.
Карта за 8 посещения с валидност 45 дни – 64 лв.
Карта за 12 посещения с валидност 65 дни – 90 лв.

Йога за ученици и студенти:
единично посещение – 8 лв.
Карта за 4 посещения с валидност 30 дни – 30 лв.

Научете още за:
Ползите от йога
Видове йога
Други интересни статии за йога
Пълен график на заниманията по йога

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP