FORGOT YOUR DETAILS?

Творческа работилница „Прояви своята креативност“ с Николина Запрянова

by / неделя, 08 октомври 2017 / Published in Week of Inspiration

Творческа работилница „Прояви своята креативност“
ще ви подари Николина Запрянова на 19 ноември (неделя) от 12:10 часа
в „Седмица на Вдъхновението – Week of Inspiration`2017“

Това, което ме вдъхновява:
„… е потребността да даряваме любов. А какво по-ценно би могло да изненада любимите ни хора от това да подарим нещо наше, направено с любов и търпение от нас самите и поднесено с финес. Именно персонализирането на подаръка, направата му така, както би се харесало на получателя, го прави уникален.“

Николина Запрянова носи творческия потенциал в сърцето си от малка. Наследява музикалните си заложби от баща си, който е музикант, както и способността да твори с ръцете си. Завършила е “География” в СУ “Св. Климент Охридски” и “Маркетинг, фирмена комуникация и глобални пазари” в Университет “Бикока”, Милано. Това, което е неизменна част от живота й през последните десет години, е страстта й да сътворява красиви подаръци с помощта на цветна хартия и техники на декупажа. Възприема тези свои занимания като бягство от реалността, свързване с аз – а и култивиране на вътрешната красота чрез себеизразяване. С радост споделя тези свои занимания с хората и най-вече с най-малките, защото децата улавят красотата с лекота и по един необикновен начин. Ежегодно организира творчески работилници в училища и центрове в град Пловдив, като дарява своите коледни картички за благотворителни цели.

Да създаваме с ръцете си е естествено наше импулсивно желание, зад което се крие способността ни да се себеизразяваме, да влагаме своята любов и мисъл, да се разтоварваме и презареждаме. Творческото изразяване ни дава възможност да развием фантазията и въображението си в различни посоки и да се чувстваме удовлетворени от труда си.  Практично,  забавно и красиво е всичко, което създаваме със старание и радост.

В тази творческа среща Николина ще ви представи своя опит в сферата на творческите работилници и декупажа, ще ви запознае с необходимите материали, инструменти и техники.
Под ръководството и със съдействието на Николина всички участници ще могат да изработят нещо по свой избор, което да подарят на любим човек или да използват в дома си.

Работилницата е подходяща за всички възрасти и не изисква специални умения.

Очакваме Ви ДА ТВОРИМ ЗАЕДНО!!!

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP