FORGOT YOUR DETAILS?

Класически балет за деца – възраст 4+ години!

by / сряда, 24 август 2016 / Published in Минали събития

Заповядайте в редовните класове по Класически балет за деца над 4 години
с DS Magnifique
Начинаещи ниво 2 – вторник и петък от 18:30 до 19:30 часа
Начинаещи ниво 1 – събота и неделя от 11:00 до 12:00 часа

Класическият балет възпитава редица ценни качества като дисциплина, самоконтрол, естетика, същевременно развива музикалност, правилен стоеж, грация и самочувствие у децата. Децата изучават упражнения от класическа балетна тренировка, танцуват хореографии с различен характер, изпълняват различни актьорски задачи чрез танцови импровизации.

Заниманията се водят от Нора Маршаха – ръководител на DS Magnifique, професионална балерина в Държавна опера – Пловдив. Завършила бакалавър – „Балетна педагогика“ в Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство, гр. Пловдив. С богат опит на сцената и като преподавател. Тя се стреми да предаде на децата си любов към изкуството, естетика и самоувереност. Под грижливите напътствия на Нора малките несигурни стъпки на децата ви се превръщат в танцувални!

dancho

Към преподавателския екип от септември се присъединява Йордан Кръстев – настоящ хореограф – репетитор към Държавна опера – Пловдив, ще срещнете в часовете по Класически балет за начинаещи. Дългогодишен солист на Софийска опера, с богати хореографски постижения на наша и чуждестранна сцена. „Работата с децата ми харесва. Разширява кръгозора ми и развива хореографските ми умения. За мен е удоволствие да бъда част от детския приказен свят и да ги заразявам с магията, наречена БАЛЕТ“ – споделя хореографът.

Да танцуваш балет е другото име на ЩАСТИЕТО!

Продължителност на заниманието: 60 минути
Минимална възраст на децата: 4+ години
Цена на занимание:
Единично посещение: 8 лв.
Карта за 8 посещения: 49 лв. с валидност 40 дни

За записвания и информация: 0888 754 928, 0883 332 390 или 032/664433; 0884 777050 – Рецепция на ПКИ

Повече за DS Magnifique на: https://www.facebook.com/dsmagnifique/

Balet

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP