FORGOT YOUR DETAILS?

Боуен терапията като вдъхновение с Петър Чакъров

by / вторник, 10 октомври 2017 / Published in Week of Inspiration

В„Седмица на Вдъхновението – Week of Inspiration`2017“
на 19 ноември (неделя) от 14:00 часа
ви срещаме с Петър Чакъров и  Боуен терапията като вдъхновение

Какво ме вдъхновява?
„Вдъхновява ме Любовта.“

Петър Чакъров e един от малцината Боуен терапевти, акредитирани от Австралийската Асоциация по Боуен Терапия, в България и един от първите терапевти в Южна България. Член на Българската Асоциация по Боуен терапия. Практикува техниката Боуен от 3 години на частна практика в град Пловдив. Има участие в различни фестивали, телевизии, радио и презентации с демонстрация на терапевтичната техника Боуен. Има двугодишна практика като професионален масажист в един от най-добрите фитнес центрове в град Пловдив. Масажист на световното първенсто по Савате (френски бокс) в град Пловдив през 2013 и 2015 година.
За повече информация: Боуен терапия – Петър Чакъров

На 19 ноември (неделя) от 14:00 часа Петър Чакъров ще представи Боуен терапия като метод за хармонизиране на физическото и емоционално тяло.  С кратка демонстрация ще предостави възможност на присъстващите да усетят Боуен движенията и ефекта от тях.

Боуен е холистична терапия, която е много нежна и в същото време изключително ефективна. Това позволява прилагането й включително и върху бебета, деца, бременни жени и възрастни хора. Друго основно предимство на тази терапия е фактът, че повлиява успешно състояния, които не могат да бъдат точно диагностицирани. Техниката Боуен въздейства както на физическо, така и на психо-емоционално ниво, поради което повлиява проблеми от различен характер като проблеми с кръвното налягане, болки във врата, кръста и други оплаквания свързани с опорно-двигателния апарат, вътрешни органи, предменструален синдром, бебешки колики, репродуктивни проблеми, алергии и др.

Създател на терапията е австралиецът Том Боуен в средата на XX в. Той разработва свои уникални процедури, които повлияват успешно болезнени състояния от различно естество. Станал всепризнат терапевт, лекуващ ежегодно повече от 13 000 души (данни потвърдени при проучване, направено от правителството на щата Виктория /Австралия/ през 1975 г. ). Благодарение на високата си ефективност Боуен терапията бързо придобива признание и популярност първо в Австралия, а по-късно и на почти всички континенти. Днес тя се реимбурсира от здравни каси/ частни здравни фондове в Англия, Германия, Австрия, Австралия, Нова Зеландия и др.

Да си подарим прекрасно и полезно време ЗАЕДНО! 

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP