FORGOT YOUR DETAILS?

С пъстра уикенд програма Пловдивски Културен Институт празнува Цветница

by / вторник, 27 март 2018 / Published in Новини

Богата, пъстра и забавна програма подготвя най-мащабният събитиен център под тепетата по повод предстоящия празник Цветница, който съвпада и с Деня на хумора и сатирата– 1 април.

Освен редовните класове по Художествена гимнастика за деца, Вокални уроци, Йога и Хип-хоп, екипът на Пловдивски Културен Институт изненадва с няколко уникални събития.

Тренинг „Разкрий потенциала на своите възможности“ с руският психолог Валерия Аксенова ще се проведе в събота (31 март) от 13:00 часа. В рамките на три астрономически часа, ще превръщаме проблемите в решения и ще преоткрием своето истинско Аз.

От 14:00 часа в същия ден се дава началото на Двудневна работилница за танци с гост-преподавателя Искра Иванова. Класът е насочен към изследване на тялото и неговите възможности в танца, заучаване, както на танцови хореографии, така и на креативни импровизациии.

Отново в съботния ден между 12:00 и 16:00 часа ПКИ става домакин на единствения по рода си Турнир по Катан, насочен към всички любители на предизвикателствата. Входът за събитието е безплатен, а за участие е необподима регистрация на: https://goo.gl/forms/aHtKI9OaGwrHcZkz2.  Организаторите на събитието са подготвили много поводи за забавление и купища награди!

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ
Facebook: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP