FORGOT YOUR DETAILS?

Кристален свят – лекция и медитация с Андромахи Гурджанова

by / понеделник, 09 октомври 2017 / Published in Week of Inspiration

С истински Кристален свят на 19 ноември (неделя) от 15:10 часа
в „Седмица на Вдъхновението – Week of Inspiration`2017“
ще ни срещне Андромахи Гурджанова

Това, което ме вдъхновява:
„… са природните сили и магичното им приложение в ежедневието.“

Андромахи Гурджанова използва различни видове холистични методи и терапии, които се отнасят до физическото и психично здраве на човека. Някои от най – използваните са Виолетов пламък, Хомеопатия, Шуслерови соли, Бахова терапия, Капки на Буш, Кристални есенции, работа и лечение с кристали, бижута от кристали, работа с нефритени яйца и други.
Опит с воденето на светлинни медитации и практики за изчистване, зареждане и хармонизиране. Групови и индивидуални практики. Водене на семинари и лекции по съответните теми.

Bcяĸo нeщo имa cвoятa жизнeнa cилa пoд eднa или дpyгa фopмa. Toвa в гoлямa cтeпeн вaжи и зa ĸpиcтaлитe и ĸaмънитe. Все повече xopa ocъзнaвaт, чe тe ca пълни c пoлeзнa, чиcтa eнepгия, чe в процеса на развитието и оформянето им се развива  няĸaĸвa фopмa нa cъзнaниe. Общуването с тях е като общуване с човешко същество. Eнepгиятa, ĸoятo ce вливa в ĸpиcтaлитe e нeщoтo, ĸoeтo нocи тяxнaтa cилa и лeчитeлcĸи cпocoбнocти.

Като част от Седмица на вдъхновението, Анди ще представи как КРИСТАЛИТЕ да се превърнат в полезна част от нашия живот. Ще си поговорим за видовете кристали и тяхно приложение, как се работи с кристалите, ще научим за кристалните мандали и ще си подарим медитация с кристали.

Очакваме Ви да си подарим вълшебно време ЗАЕДНО!!!

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP