FORGOT YOUR DETAILS?

Успехът е трансформация и Приказки за възрастни с Кремена Дачова

by / понеделник, 09 октомври 2017 / Published in Week of Inspiration

Вдъхновяваща среща в „Седмица на Вдъхновението – Week of Inspiration`2017“
ни предстои с Кремена Дачова на 18 ноември (събота) в представянето  на „Промяна – Успехът е трансформация“  от 11:30 часа
и „Приказки за възрастни“  от 14:00 часа

Това, което ме вдъхновява:
Истинското ми призвание и желание е да работя с хора, да помагам за случването на промяната в живота на всеки, който е осъзнал и последвал необходимостта от промяна на своята реалност. Искрено вярвам, че всеки от нас носи в себе си отличителен потенциал и неговото разгръщане и развитие е възможно.
Откривам света следвайки пътя на щастието – през себепознание, разширяване на съзнанието, развитие и надграждане на личния си потенциал.
Хората, с които работя разпознават в мен вдъхновител, мотиватор и силен заряд в посока активиране, себепознание, положителна и ярка промяна.
Фокус в работата ми е споделянето на знания и опит, теоретични и приложни аспекти в личностен и бизнес план; отворени и вътрешно фирмени обучения и семинари; консултантска услуга в сферата на човешките ресурси.“ – Кремена

Кремена Дачова е магистър по философия и Организационна психология, автор на програмата „Успехът е трансформация“ и Приказки за възрастни. Извървяла дълъг и неравен път към вечните въпроси на света; водена от осъзнатост и яснота;…изпълнена с желание да работи с хора, да помага за случването на промяната в живота на всеки, който е усетил и последвал необходимостта от промяна на своята реалност. Искрено вярва, че всеки от нас носи в себе си отличителен потенциал и неговото разгръщане и развитие е възможно.Открива света следвайки пътя на щастието – през себепознание, разширяване на съзнанието, развитие и надграждане на личния си потенциал.

„Успехът е трансформация“ е практична програма, чрез която разгръщаме своето АЗ в проекция <съм> и в проекция <искам да бъда>. Отвъд възприятието на своите сетива откриваме заедно друг ъгъл, същите неща, но в нова, различна светлина, разграничаваме сегашното свое разбиране от другото възможно за света…

Пречупена през преживяването, усвояваме умения да познаваме себе си, да се доверяваме на себе си, да идентифицираме своите граници и ограничителни вярвания, да редуцираме тяхната сила и влияние върху живота ни…. Ще отворим очите си и ушите си… за всички онези неща, които все пропускаме да забележим и без които всичко, което правим… е просто без смисъл…. за онези неща, без които нищо не може да е хубаво, нищо не може да е сладко,..нищо – не се случва гладко!..ще се научим да разчитаме на възможностите си, ще умножим успешността си, ще извървим пътеката към успеха – пътеката на своята лична трансформация!

„Приказки за възрастни“ е авторска книга на Кремена, която ни отвежда в търсене на отговорите „Кой съм аз“, „Какъв искам да бъда“, „ Какъв е моят свят“.

За кого е подходящо участието в това литературно четене?
– За всеки, който е пораснал, но не е забравил любимата си детска книга с приказки.
– За всеки – пораснал, който пази детето в себе си
– За всеки, който вече е станал родител…
– За всеки, който търси смисъла на своя живот
– За всеки, който иска да живее себе си тук и сега в своята пълнота.

Очакваме Ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!!!

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP