FORGOT YOUR DETAILS?

Бойни изкуства за деца и родители с Александър – Да Дао клуб – Север

by / неделя, 28 януари 2018 / Published in Предстоящи събития

Бойни изкуства за деца (възраст 5+) и родители с  Александър

Вторник и четвъртък от 17:30 часа

Тренировките по бойни изкуства са подходящи за деца над 5 години и са забавен начин както за момчета, така и за момичета, за постигне на добра физическа кондиция, отлична координация, сила, издръжливост, концентрация на вниманието и бързина. С помощта на упражнения от общата гимнастика, упражнения за разтягане, координация, компилирани с елементи от бойните изкуства, децата развиват качества, като бързина, ловкост, сила, координация, дисциплина, концентрация, принадлежност към групата, групово съревнование, доказано подобряват здравословното си състояние.

Изпълнението на техники, познати от екшън филмите е изключително приятно за тях. Бойните изкуства учат децата да се грижат за себе си, да се защитават, да се чувстват уверени, дори при отсъствието на родител. Това е особено важно за по-срамежливи, неуверени и с ниско самочувствие деца. По време на тренировките, не се толерират груби изпълнения, криещи рискове от контузии и травми. Тренировките са препоръчителни за деца с наднормено тегло. Изключително добре се повлияват деца, страдащи от дихателни заболявания.

НОВО и забавно! 😉 В тренировките вече може да се включват и родителите. Ако денят е натоварен и не ви остава време да потренирате, вече може да се включите в групата. Упражненията за родителите ще са по-различни, но не по-малко ефективни и приятни от тези на децата. Не след дълго ще се почувствате изпълнени с енергия, по-здрави и по-фокусирани. Трябват ви само желание, постоянство и удобни дрехи. Възползвайте се от новите семейни промоции и поддържайте форма, докато се грижите за децата си!

Треньор: Александър Петров – младши инструктор в Да Дао – школа „Север“, където води детската група на школата. Занимава се с бойни изкуства от години, а в Да Дао е на ниво второ чу.

Тренировките, които провежда, са забавни и интензивни, а дългогодишният му опит като журналист и учител му позволява да изгради връзка с децата, спечелвайки доверието и симпатиите им.

Цена на тренировка:
Единично посещение: 7 лв.
За членове на едно семейство: 2 души – 10 лв. ; 3 души – 15 лв. ; 4 души – 20 лв.
Карта за 8 посещения: 40 лв. за един човек, за двама души – 70 лв.; трима – 100 лв.; четирима – 150 лв. – валидност 40 дни


Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP