FORGOT YOUR DETAILS?

Съвременен танц със Студио „Пантарей“

by / петък, 26 август 2016 / Published in Минали събития

Потопете се в необятния свят на танцовото изкуство

в новите ни класове по Съвременен танц със Студио „Пантарей“

от 29 септември в Пловдивски Културен Институт!

В новите ни класове по Съвременен танц ще изучаваме различни движенчески техники, с които изследваме тялото и ума си. Движим се в пространството около нас и вътре в нас, откриваме нещата, които ни карат да се движим.

Нека бъдем хаотични, подредени, резки, бързи, бавни и отпуснати, нека да се леем като вода. Движението е свобода!

В студиото преподават:

Деница Гергиникова – завършила Пантомима в НАТФИЗ, курс по Съвременни танцови техники и хореография в School for New Dance Development (SNDO), Амстердам/Холандия/ и магистратура по Съвременни танцови техники в Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство – Пловдив

Мария Димитрова – завършва Съвременен танцов театър във Варненски свободен университет, актриса е в Държавен куклен театър Пловдив и играе в постановки на театър “Hand”.

„Целта на нашите занимания е да раздвижим по необичаен начин тялото си и да опознаем неговите възможности. А в повечето случаи то може много повече ,отколкото подозираме. Съвременният танц черпи вдъхновение от ежедневието и от заобикалящия ни свят, дава ни свободата да изследваме и откриваме уникални средства за себеизразяване.”, споделят двете преподавателки.

Заниманията по Съвременен танц се провеждат всеки четвъртък от 20:00 до 21:00 часа и неделя от 18:30 до 19:30 часа. Класовете са подходящи за начинаещи.

Цени:

Единично посещение – 7лв

Месечна карта – 40 лв

Със Студио “Пантарей” можете да се срещнете в Пловдивски Културен Институт:
вторник и петък – от 18:30 до 19:30 – Пантомима за деца с Деница от 4 октомври!

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP