FORGOT YOUR DETAILS?

Комбинирана гимнастика и зумба с Лили

Казвам се Лилия Тодорова и освен лицензиран зумба инструктор (ZIN), водя и класове по Комбинирана гимнастика, Гимнастика за мама и бебе и Зумба. Още от малка открих своята искрица, която ме поддържа не просто жива, а опиянена от живота – танцът.

Стартирах тренировки по художествена гимнастика още когато бях на 5 години, преминах и през магията на латиноамериканските танци, но поради временна контузия останах без партньор. След това се насочих към модерния балет, който не съм оставила и до днес, като вече пета година съм хореограф. През цялото това време не спирах жаждата си за още и се насочих към горещата салса, чувствената бачата и кубинските ритми. Любопитството ми не спира до тук – напротив, отнесе ме към нещо по-екзотично или по скоро към ориента… Явявала съм се на два конкурса по Бели денс. В момента водя класовете по Комбинирана гимнастика в Пловдивски Културен Институт.

Защо пък не комбинирана гимнастика и какво представлява?

Това е средно интензивна тренировка, включваща комплекс от упражнения за цяло тяло, под фона на невероятна релаксираща музика. Комбинирана гимнастика (Combo Gym) e съвкупност от аеробика, фитбол, стречинг, каланетика и др. като се редуват динамични и интензивни серии, натоварващи всички мускулни групи.

Този вид гимнастика развива гъвкавостта на тялото, повишава мускулния тонус, ускорява изгарянето на мазнини, контролира стреса, поддържа доброто настроение и радостта от живота.

Очакваме ви в часовете по комбинирана гимнастика с очарователната Лили
понеделник, сряда и петък от 18:00 часа

Гимнастика за мама и бебе
сряда от 16:30 часа

Зумба
сряда от 19:00 часа

Официална Facebook страницаSling’n Zumba dance and combo gym with Lili

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

Print Friendly, PDF & Email
TOP