FORGOT YOUR DETAILS?

Студио за свободни танци „DANCE TO THE MAX“

DANCE TO THE MAX е първото в България Студио за свободни танци за всички от 5 до 305 години. ;) Свободата на танците и стиловото разнообразие ще омагьосат всеки, който иска да усмихне деня си. Не е задължително да можете да танцувате, важното е да ИСКАТЕ да танцувате и да го правите за удоволствие!

DANCE TO THE MAX предлага изучаване на непрофесионално ниво на основни движения на избрани от вас танцови стилове за забавление и релакс. Целта на класа е всеки да остави приятен спомен в края на деня и да натрупа полезни познания и умения в танцовото изкуство за цял живот.

Освен основната програма, която е изградена върху изучаване на основни стъпки от всички най-популярни танцови стилове, DANCE TO THE MAX предлага и създаване на хореографии по Ваше желание.

Детската школа на студио за танци DANCE TO THE MAX KIDS включва обучение на деца от 3 до 16 години. Курсовете преминават през изучаване на основните елементи на характерните танци, включени в програмата на танцовото студио.

Ако искате вашето дете да запази доброто си здраве, да придобие правилна походка и стойка на тялото, да развие музикалност си и чувство за ритъм и да има възможност да изяви таланта си, DANCE TO THE MAX е мястото, където ще танцува с усмивка и ще иска да се върне отново!

Подарете си приятно преживяване с DANCE TO THE MAX:
Детска група от 6 до 14 год. – понеделник и четвъртък от 18:15 часа
Body & Dance Relax 18+ – понеделник и четвъртък от 19:00 часа 

Официална Facebook страница Dance to the Max
Официален сайтhttp://dancetothemax.eu/dance/about.html

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Print Friendly, PDF & Email
TOP