FORGOT YOUR DETAILS?

KombatXtremeTM със Свети

Здравейте, казвам се Светослава и съм преподавател по Тае бо Кардио и KombatXtremeTM. От най-ранна детска възраст моята страст винаги е бил спортът. Тренирала съм 7 години художествена гимнастика и още толкова модерен балет, няколко години се занимавах активно с фитнес, но моята любов винаги са били бойните изкуства. Започнах да тренирам кик бокс, но впоследствие ме заплени Карате Киокушин – едно наистина прекрасно бойно изкуство.Тъй като моят интерес към развитие на уменията ми беше непрекъснат , започнах да посещавам и тренировки по Тае Бо. За мен това беше изключително интересно и полезно занимание, и се учех от най-добрите. Усетих благотворното влияние на Тае Бо тренировките върху себе си, като с времето се усъвършенствах много и бях поканена да преподвам – нещо, което до ден днешен ми доставя огромно удоволствие. Новата ми страст е KombatXtremeTM.

KombatXtremeTM е „супер як” боен фитнес клас. Гаранция не само за вашата добра физика, но и за доброто ви настроение и тонус.

Ритайте и удряйте, докато се потопите в усещането за музика и движение. Ако искате прости движения, комбинирани с боен привкус, използвайки бойни стилове като бокс, карате, капоейра и кик-бокс, това е точно за вас.

„Представете си боен сценарий с четирима нападатели около вас, 360 градуса. Вие изпълнявате невероятната 145-бийтова хореография, използвайки автентични движения и бойна техника. Ето за това става дума!” – Nicco Kuc. 

ТОВА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН КЛАС за една наистина различна кардио тренировка. Ще си тръгвате от всеки час, треперейки от ритане, удряне, коленичене и извиване, докато в същото време се наслаждавате на преливащата от адреналин музика и невероятната бойна хореография.

Ефекти от KombatXtremeTM тренировките:
@ Намалява процента на подкожните мазнини и оформя правилно мускулатурата на тялото.
@ Подобрява функциите на сърцето.
@ Подобрява кръвообращението, което води до по-добра работа на мускулите.
@ Намалява стреса.
@ Повишава тонуса и подобрява цялостаната кондиция на тялото.

Заповядайте да се забавляваме заедно! 😉

Очакваме ви на зареждащите и приятни тренировки по KombatXtremeTM с чаровната Светослава:
  Вторник от 18:30 часа

Print Friendly, PDF & Email
TOP