FORGOT YOUR DETAILS?

ZUMBA® Fitness с Вили

Здравейте, казвам се Велина Даракчиева и съм Лицензиран ZUMBA® Fitness Инстуктор. От ранна детска възраст започнах с уроци по класически и модерен балет, които ми дадоха прекрасна основа за бъдещо развитие. В училище се захласнах по лека атлетика и тенис на корт, като участвах активно в състезания и турнири. Осъзнавайки обаче, че в живота ми винаги ще надделява страстта към танца, отново се завърнах към медерните, джаз и класически танци и отдадох 3 години на изяви с танцови формации.

От 5 години танцувам във пламенните вихри на салса, бачата, меренге и кизомба, но ОТКРИХ СЕБЕ СЕ в Zumba® Fitness програмата и повече от 3 години съм лицензиран иструктор. Не след дълго изкарах и курса за деца, Zumba® Kids, неспирайки да се забавлявам и смея с мъниците. В танцово отношение продължавам да се развива непрекъснато като посещава редица национални и международни салса конгреси, където взима уроци при множество световно известни преподаватели. Редовно посещавам и специализирани уроци на гостуващи международни ZUMBA® FITNESS инструктори.

За мен е важно да бъда полезна за всеки един от своите ученици, държа да се съобразявам и да помагам индивидуално на всеки един трениращ в класа си. Горда съм с много свои ученици, постигнали успехи, в резултат на тренировъчната Zumba® програма.

Zumba® e позитивна, забавна и зареждаща! Ще се почувствате изпълнени с енергия и настроениe!
Zumba® е за всеки, без значение дали сте танцували, какъв размер сте, имате ли опит или не. Toва не е състезание, а забавление, емоция, развлечение и свобода. Движенията са лесни, съпроводени от страхотна музика и стилове като Салса, Меренге, Кумбия, Регетон, Фламенко и други.

Същевременно Zumba® e и тренировка, която съчетава всички елементи от фитнес – кардио, баланс и гъвкавост, мускулни групи и издръжливост. Никога няма да ви е скучно, защото танцуваме, както на истинско парти! 🙂

Важното е да се забавляваме и на лицата ни да греят усмивки и добро настроение!
Осмелете се да дойдете и да опитате!

Бъдете част от вдъхновяващия Зумба ритъм със завладяващата Вили
понеделник и сряда от 20:00 часа, петък от 19:00!

 

Официална Facebook страница – VILI & ZUMBA Fitness Plovdiv


Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Print Friendly, PDF & Email
TOP