FORGOT YOUR DETAILS?

Зумба с Пепи

Здравейте! Казвам се Пепи и съм лицензиран Зумба инструктор (ZIN). Освен това съм професионален състезател по спортни танци и хореограф. Любовта ми към танците се роди в ранна детска възраст, а те се превърнаха в част от мен. Заедно с партньора ми имаме спечелени призови места на национални и международни състезания.

В Zumba fitness ми хареса начинът, по-който се чувства човек по време и след тренировка – напълно естествено, без да е необходим опит в танците. Хората си тръгват от залата с уникален енергиен заряд, независимо, че са изразходили между 700 и 1000 калории през тренировката. Един час, който просто не се усеща като тежко натоварван, въпреки, че е интензивно кардио. След като се запалих по цялото преживяване, наречено Зумба – дойде моментът, в който пожелах да помогна на хората да се чувстват по същия невероятен начин редовно.
Да се чувстваш зареден от енергията, която протича през теб всеки ден, е моята цел като инструктор. С удоволствие предавам своите знания, опит и вдъхновение и е незаменимо да видя щастливите, греещи лица след всяка тренировка!

Zumba е вдъхновена от латино-американския дух и е комбинация от различни стилове – основно салса, меренге, регетон, кумбия, но и части от фламенко, хип-хоп и други. Това е фитнес танц, който грандиозно покорява света в над 75 страни с простия си принцип – забавлявай се, докато танцуваш, тренираш и отслабваш!

Zumba e истинско забавление, енергия и сила, отпуска психиката и неусетно натоварва тялото.
Докоснете ли се веднъж до приключението Zumba, ще се влюбите в него, ще обикнете начина, по който ви кара да се чувствате всеки ден. Не е нужно да сте танцували, спортували или тренирали каквото и да било, защото инструкторът е обучен да следи за вашата безопасност по време на тренировка и да прави хореографиите с подходяща за всички редуваща се интензивност.

Нека преживеем магията наречена Zumba fitness заедно!
Очаквам ви с радост!

Да стартираме деня си тонизирани и вдъхновени с прекрасна Зумба тренировка
вторник и четвъртък от 9:00 до 10:00 часа


Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Print Friendly, PDF & Email
TOP