FORGOT YOUR DETAILS?

Практична сесия „Сакрална жена и Гонг медитация“ – 23 февруари от 18:00 часа

by / понеделник, 12 февруари 2018 / Published in Минали събития

Имаме удоволствието да Ви поканим
на практична сесия „Сакрална жена и Гонг Медитация” с Ели Шербан
на 23 февруари от 18:00 до 19:30 часа
в Пловдивски Културен Институт

В началото на Новата Лунна година ще пробудим силата на сътворяването и дълбокото си осъзнаване. Ще се доверим на импулса  и посланието на Растящата Луна „Чуй Сърцето си, освободи го, погледни нагоре, още нагоре, виж чистите полета на Душата.“

Вътре във всяка жена е скрита огромна сила и мощ, която всяка жена носи в латентно състояние, скрита вътре в матката си. Практиката е създадена от Мила де Клар като нейна лична система за пробуждане на женската сила и е подходяща независимо от възрастта. Движенията са както познати и близки, така и много далечни и непонятни на нас съвременните жени – простота, елегантност и финес, които ни трансформират дълбоко и пробуждат вътрешния огън, който ни позволява да пресътворим себе си наново.

В изцеляваща и трансформираща Гонг медитация ще се срещнем с мистичния свят на Сакралния звук. Сакралната звукова терапия е вътрешно пътешествие със звука на планетарен Гонг Венера в Голямата Магия. Това е пътуване през светове и преживявания и е дълбоко съкровено, индивидуално, уникално. Чрез него откриваме живото знание като личен преживян опит, който е само и единствено наш избор. Преживяването е истински индивидуално. Вътре в себе си всеки един от нас среща лечителя, жената, мъжа, детето и своя Бог вътре в себе си. Всеки сам с вибрацията на Звука преживява своята Лична Среща – някои ще бъдат отведени в далечни времена и преживявания от миналото, други ще видят вътре в себе си невиждани ярки цветове и краски, ще има и такива които ще чуят името на “своята радост“.

Водещ: Ели Шербан

„Ще ви потопя в Сакрална Звукова Хармония, като съчетая магичните и лечебни звуци на Гонга с финните сакрални инструменти, които ни отвеждат дълбоко навътре в нас.”, споделя Ели. Тя е от тези хора, които сега наричат с много имена. Номад по природа, тя е изминала стотици хиляди километри сама, от Калифорния до далечния Изток. Да среща странници и много ярки пъстри персони е част от живота й. „Пътят ни променя неусетно в движение, свързваме се дълбоко със самите себе си, срещаме подобните на себе си.”, казва тя. Ели учи Кундалини йога за жени при калифорнийката Гуру Ратана. Минава обучение при Гонг Майстора Масимо Пиаца, а през 1999 г. е посветена в практиката на Звука и Светлината на Учителя Чинг Хай. Израства с книгите на Учителя Дънов.

Такса участие: 16 лв. 
8 лв. – доплащане  с карти ПКИ, Мултиспорт и Содексо
Местата са ограничени! Мястото Ви е гарантирано при предварително записване и заплащане на 50% от сумата.

Не пропускайте тази уникална среща с Ели Шербан!

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP