FORGOT YOUR DETAILS?

Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Бойни изкуства за деца (възраст 5+) и родители с Александър – клуб Да Дао

април 17 @ 17:30 - 18:30

|Повтарящо се Събитие (Виж всички)

An event every week that begins at 5:30pm on вторник, happening 5 times

7лв.

Бойни изкуства за деца (възраст 5+) и родители с  Александър

Вторник и четвъртък от 17:30 часа

Тренировките по бойни изкуства са подходящи за деца над 5 години и са забавен начин както за момчета, така и за момичета, за постигне на добра физическа кондиция, отлична координация, сила, издръжливост, концентрация на вниманието и бързина. С помощта на упражнения от общата гимнастика, упражнения за разтягане, координация, компилирани с елементи от бойните изкуства, децата развиват качества, като бързина, ловкост, сила, координация, дисциплина, концентрация, принадлежност към групата, групово съревнование, доказано подобряват здравословното си състояние.

Изпълнението на техники, познати от екшън филмите е изключително приятно за тях. Бойните изкуства учат децата да се грижат за себе си, да се защитават, да се чувстват уверени, дори при отсъствието на родител. Това е особено важно за по-срамежливи, неуверени и с ниско самочувствие деца. По време на тренировките, не се толерират груби изпълнения, криещи рискове от контузии и травми. Тренировките са препоръчителни за деца с наднормено тегло. Изключително добре се повлияват деца, страдащи от дихателни заболявания.

НОВО и забавно! 😉 В тренировките вече може да се включват и родителите. Ако денят е натоварен и не ви остава време да потренирате, вече може да се включите в групата. Упражненията за родителите ще са по-различни, но не по-малко ефективни и приятни от тези на децата. Не след дълго ще се почувствате изпълнени с енергия, по-здрави и по-фокусирани. Трябват ви само желание, постоянство и удобни дрехи. Възползвайте се от новите семейни промоции и поддържайте форма, докато се грижите за децата си!

Треньор: Александър Петров – младши инструктор в Да Дао – школа „Север“, където води детската група на школата. Занимава се с бойни изкуства от години, а в Да Дао е на ниво второ чу.

Тренировките, които провежда, са забавни и интензивни, а дългогодишният му опит като журналист и учител му позволява да изгради връзка с децата, спечелвайки доверието и симпатиите им.

Цена на тренировка:
Единично посещение: 7 лв.
За членове на едно семейство: 2 души – 10 лв. ; 3 души – 15 лв. ; 4 души – 20 лв.
Карта за 8 посещения: 40 лв. с валидност 40 дни

За записвания и информация: 032/664433; 0884 777050 – Рецепция на ПКИ

Print Friendly, PDF & Email

Детайли

Дата:
април 17
Час:
17:30 - 18:30
Стойност:
7лв.
Категории за Събитие:
,
Събитие Тагове:
, , , , , ,
Уебсайт:
http://pki.bg/dadao/

Място

Зала 3
ул. Иван Перпелиев 5
Пловдив, Пловдив 4000 България
Телефон:
032/66 44 33; 0884 777 050
Уебсайт:
www.pki.bg

Организатор

Пловдивски Културен Институт
Телефон:
032/66 44 33 или 0884 777 050
Email:
info@pki.bg
Уебсайт:
http://pki.bg/
TOP