FORGOT YOUR DETAILS?

Зарежда Събития

« All Събития

Свободни танци с „Dance to the max“ – деца от 5 до 14 години

април 30 @ 18:00 - 19:00

|Повтарящо се Събитие (Виж всички)

An event every week that begins at 6:00pm on понеделник, happening 7 times

5лв.

DANCE TO THE MAX е първото в България Студио за свободни танци за всички от 5 до 305 години. ;) Студиото е център за релакс и обучение на непрофесионални танцьори по специална програма, създадена от основателите му преди близо 10 години. Не е задължително да можете да танцувате, важното е да искате да танцувате и да го правите за удоволствие. Освен основните часове по танци, DANCE TO THE MAX предлага индивидуални обучения, фирмен тиймбилдинг, специални програми за младоженци и създаване на хореографии по ваше желание. Идеята е всеки да овладее изкуството на танца с лекота, да релаксира и да се забавлява. През залите на DANCE TO THE MAX са преминали обучение над 500 деца и жени на възраст от 18 до 60 години.

Детската школа на DANCE TO THE MAX включва обучение на деца до 14 години. Заниманията се провеждат в стилна и уютна обстановка в зала 2 на Пловдивския Културен Институт. Програмата за най-малките развива чувството за ритъм, двигателната култура и креативното мислене чрез музика и танц. Тренировките преминават през класически екзерсиз и обучение в основните елементи и стъпки на най-известните танцови стилове. Програмата за деня може да бъде променяна и в зависимост от желанията на децата. Часът завършва с танци, игри и забавления. Хореографията се създава по идея и със съдействието на децата, което допълнително ги мотивира да танцуват и им носи още приятни емоции.
Ако и вие искате вашето дете да запази доброто си психическо и физическо здраве, да придобие правилна походка и стойка на тялото, да развие музикалността си и чувството за ритъм, и да има възможност да изяви таланта си, DANCE TO THE MAX е мястото, където ще танцува с усмивка и ще иска пак да се върне.
Децата на DANCE TO THE MAX са носители и на редица награди в категория OPEN FREE DANCE oт Национални танцови конкурси и международни фестивали.

Танцувайте с нас!
Dance to the max KIDS за деца от 5 до 14 г. – понеделник и четвъртък от 18:00 часа ( цена за индивидуални посещения 5 лв.)
Body & Dance Relax 18+ – понеделник и четвъртък от 19:00 часа (цена за индивидуални посещения 8 лв.)

 

Print Friendly, PDF & Email

Детайли

Дата:
април 30
Час:
18:00 - 19:00
Стойност:
5лв.
Категории за Събитие:
,
Събитие Тагове:
, , , , , , ,
Уебсайт:
http://pki.bg/ekip/dance-to-the-max/

Място

Зала 2
ул. Иван Перпелиев 5
Пловдив, Пловдив 4000 България
Телефон:
032/66 44 33; 0884 777 050
Уебсайт:
www.pki.bg

Организатор

Студио за свободни танци „DANCE TO THE MAX“
Телефон:
032/66 44 33; 0887 763 686
Уебсайт:
http://goo.gl/XpOe1g
TOP