FORGOT YOUR DETAILS?

Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Бутикова езикова работилница за деца PAPAGALI

февруари 16 @ 17:30 - 18:30

|Повтарящо се Събитие (Виж всички)

An event every week that begins at 5:30pm on петък, happening 5 times

14лв.

Бутикова езикова работилница за деца PAPAGALI
всеки петък от 17:30 часа
в Пловдивски Културен Институт

Ако искате Вашите малчугани да се срещнат с вълшебства, приказни герои, разнообразни занимания и едновременно да овладяват английски език, този творчески клас е за вас!

„PAPAGALI“ е мултикултурна езикова работилница, която се стреми да развива креативността и езиковите умения на децата от ранна възраст. В спокойна, балансирана и творческа среда, заниманията дават възможност за лесно и забавно овлaдяване на новия език. Мултидисциплинарният подход при воденето на уроците, насърчава активното учене, критичното и творческото мислене на децата. Учебните занимания протичат, обхващайки писане, наука, математика, култура, география, ботаника, зоология, история, изобразително изкуство, музика и танци и игри.

Работата в малки групи (до 8 деца) предопределя лично отношение към всяко дете. В любяща и отзивчива среда то научава неусетно и бързо новия език, успоредно с обогатяване на знанията си за живота.

Защо избрахме ранното билингвално обучение: 
Ранната детска възраст е най-подходящото време, да се избегне възникването на граница между два езика. В съзнанието на малко дете, при което е развито умение да мисли и да се изразява чрез два езика, за цял живот се придобива лекота в усвояването на чужд език. То расте отворено за нови възможности и е способно да прави лесно логически връзки и преход към различна езикова и културна среда. Всичко това развива у него умствена и емоционална интелигентност от най-ранна възраст.


Системата по която работим: 
Ние внимателно следим новостите в ранното езиково обучение и комбинираме най-доброто от всеки един метод. Харесваме разнообразието и не искаме да се ограничаваме. Това ни позволява да разширяваме областите на развитие и формите на изява при децата, запазвайки техния природен ентусиазъм и вродено любопитство към новото.

Преподавател: Виолета Дечева – педагог и лингвист. От няколко години работи с деца като създава свое място, в което влага любовта към работата си. С цялото си сърце се стреми да предава знанието на чуждия език, който децата да усетят като естествена част от своето ежедневие, с любознателност, в спокойна и творческа атмосфера.

♦ Продължителност на заниманието: 60 минути
♦ Минимална възраст на децата: 3 години

Такса участие:
14 лв. – еднократно посещение
50 лв.- карта за 4 посещения (валидност – 40 дни)

Запазете своето приказно място предварително на тел: 0884 777 050! Класовете се реализират при минимум 5 записани деца. Очакваме Ви!

Да си подарим вълшебно време ЗАЕДНО!
Ще се забавляваме, докато играем и се учим!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция

Print Friendly, PDF & Email

Детайли

Дата:
февруари 16
Час:
17:30 - 18:30
Стойност:
14лв.
Категория за Събитие:

Организатор

Пловдивски Културен Институт
Телефон:
032/664433

Място

Зала 4
ул. Иван Перпелиев 5
Пловдив, Пловдив 4000 България
+ Google Map
Телефон:
032/66 44 33; 0884 777 050
Уебсайт:
www.pki.bg
TOP