FORGOT YOUR DETAILS?

Мозайка на приятелството с Жана Симеонова и Радка Цонкова

by / вторник, 10 октомври 2017 / Published in Новини

Мозайка на приятелството ще представят
в „Седмица на Вдъхновението – Week of Inspiration`2017“ 
на 18 ноември (събота) от 12:40 часа Жана Симеонова и Радка Цонкова

Приятелството е като пъстра мозайка.
Поставяме своето шарено парченце върху здрава основа и един ден виждаме, че сме създали нещо красиво.

Тинейджърската възраст е ключова за развитието на личността. Тя е изпълнена с предизвикателства. Проектът #МОЗАЙКА НА ПРИЯТЕЛСТВОТО е една мини лаборатория на човешките отношения, в която младите хора са свободни да общуват, играят и творят.

Срещата с публиката в рамките на Седмица на вдъхновението – Week of Inspiration’2017 ще разкаже повече за случващото се на тази територия. Проектът продължава и през 2018 и в него ще бъдат включени деца от средния и горния курс на пловдивските училища. Той е напълно безплатен за участниците и отворен за талантливи творци от всички изкуства. Заниманията са в малки групи под ръководството на известни артисти и преподаватели, като в тях се включват и деца със специални образователни потребности.

Тъй като един от основните фокуси на тази инициатива е толерантността, в проекта са включени и психолози, с чиято помощ се работи за повишаване сензитивността и емпатията в междуличностните отношения.

На срещата в Пловдивски културен институт на 18.11.2017 г., психологът Радка Цонкова ще ви разкаже повече за това как със средствата на изкуството и разбирателството се създава хармония в експеримента. Ще бъдат изнесени и данни от нейния доклад за резултатите от първото издание на проекта. Вратите ни са отворени за всички – родители, учители, лични асистенти, ученици и медии – елате и вижте цветовете на промяната, която се случва тук и сега.

Заповядайте, за да разберете повече и да зададете своите въпроси! Запишете се за участие в #МОЗАЙКА НА ПРИЯТЕЛСТВОТО през 2018 г. и поставете едно ново вдъхновено начало! Проектът се реализира с партньорството и финансовата помощ на Община Пловдив.

Очакваме Ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!!!

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

 

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP