FORGOT YOUR DETAILS?

“Кажи ми миналото си, за да променим бъдещето ти…” с Калоян Божанов

by / понеделник, 09 октомври 2017 / Published in Week of Inspiration

С голямо удоволствие в „Седмица на Вдъхновението – Week of Inspiration`2017“
ви срещаме на 19 ноември (неделя) от 15:10 часа с Калоян Божанов
и
Методът ФАМИЛНИ КОНСТЕЛАЦИИ с лекция на тема
“Кажи ми миналото си, за да променим бъдещето ти…” 

Това, което ме Вдъхновява е…
„… благодарността в очите на човек, с когото съм работил и това, когато ми се обади или ми напише, че животът му започва да се променя, че е получил желана работа, че си е закупил дом, че е намерил партньор или е станал по-уверен и отстоява себе си в различни ситуации и накрая ми каже: ти бе част от тази промяна…. Това ме вдъхновява и ме кара да продължавам….
Да виждам своите действия от работата ни с човека, в промените на неговия живот… Мисля, че няма по-вдъхновяващо нещо за мен.“ – Калоян Божанов

~ ~ ~ ~

Калоян Божанов е икономист, психолог, консултант, модел, но най-вече търсач на себе си и щастието. През последните пет години преминава през различни обучения и практики в България и чужбина с Наталия Кобилкина, Гинка Георгиева, Милан Кармели, Игор Незовибатко, Юли Тонкин, Маги Ангелова, Мирослав и Стилиян Запорожанови, Елена Димитрова-Ангелова, Българска Школа по Психоанализа – Варна и други.
Гост автор в женското списаниe Lady Magazine, в развлекателния медиен сайт – www.highviewart.com, член на Онлайн Бизнес Академията на Мирослав и Стилиян Запорожанови.
В момента освен магистърскaта си степен, специализира метода ФАМИЛНИ КОНСТЕЛАЦИИ.
Повече за Калоян можете да научите на: http://kaloqnbozhanov.simplesite.com/

„Кажи ми миналото си, за да променим бъдещето ти…“ е лекция-трейнинг и е за всички, които искат да научат малко повече за метода на ФАМИЛНИТЕ КОНСТЕЛАЦИИ и с какво той е полезен за живота ни.
В нея ще се запознаем с основните закони на семейната принадлежност и защо някои модели на нашите предци се повтарят в нашия живот. Ще направим упражнение с генограма (вид родословно дърво) на нашето семейство, за да започнем да осъзнаваме от къде всъщност идва нашата родава карма или принадлежност.
За финал ще има Медитация за балансиране на отношенията с нашите родители.

Като подарък в томбола един от присъстващите ще спечели безплатна консултация с Калоян Божанов. Всички присъстващи ще имат право на отстъпка при консултация или терапия с Калоян Божанов, ако заявят такава след лекцията.

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050

 

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP