FORGOT YOUR DETAILS?

Караоке работилница с Илко Василев

by / понеделник, 09 октомври 2017 / Published in Week of Inspiration

Истинско вдъхновение ще ни подари в  „Седмица на Вдъхновението – Week of Inspiration`2017“ Илко Василев!

Ще ви очакваме на Вокални прослушвания /Кастинг за сформиране на група
на 14 и 17 ноември от 12:00 до 18:00 часа.
Можете да заявите своето място още сега на 0887 110660 – Рецепция ПКИ.

Много музика и настроение ни очаква в съботната КАРАОКЕ работилница за деца и родители с Илко Василев на 18 ноември от 15:10 часа!

~ ~ ~ ~

Това, което ме Вдъхновява е…
„Музиката е феномен, който с мощния си въздействащ заряд докосва и най-скритите кътчета на душата. Може да те накара да изпиташ всички чувства в пълната им сила, на която си способен. За мен музиката е истинско вдъхновение. Тя може да бъде най-силната мотивация. Тя може да бъде най-разтърсващото преживяване. Тя може да бъде просто най-подходящият фон за ежедневието. Музиката е животът, вселената. Музиката е във всичко. Музиката е всичко.“ – Илко Василев

Илко Василев е вокален изпълнител, изявяващ се в стиловете поп, R&B, рок и джаз. Притежава над 10-годишен опит на клубна сцена. Носител е на отличия от конкурси и фестивали в България. Има бакалавърска степен по специалността „Поп и джаз изпълнителско изкуство“. Завършил е магистратура по „Музикална педагогика“. В момента е докторант по вокална техника в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Още за творчеството на Илко Василев (BAZiLEO), открийте на Music!

Не пропускайте Караоке работилницата за малки и големи, в която ще се забавляваме, интерпретирайки едни от най-големите български хитове.
В нея може да се включи всеки, който иска да разкрие своя певчески потенциал. Специална покана отправяме към най-малките таланти, които могат да участват в Караоке работилницата заедно със своите родители.

Очакваме ви да се забавляваме заедно!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050

 

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP