FORGOT YOUR DETAILS?

Игра-лабиринт „Детска планета – мир, хармония, светлина“ с Невена Петкова

by / вторник, 10 октомври 2017 / Published in Week of Inspiration

В „Седмица на Вдъхновението – Week of Inspiration`2017“
на 18 ноември (събота) от 11:30 часа
Невена Петкова Ви кани на игра – лабиринт „Детска планета – мир, хармония, светлина“
(за деца – от 6,7 г. до …. докато се чувствате дете!)

Какво ме вдъхновява? 
“ Единството, Хармонията и Творчеството. Да ги откривам с всяко вдишване и с всяко движение, в мисълта и в думите, отвътре и наоколо е и радост и щастие!“

Невена Петкова
Обучение в Еропейска Йога Академия ( 2000-2001 г., Гърция),
Сертифициран йога инструктор – БФЙ (2003 г.),
Обучение към RYE(Research of Yoga and Education) за йога в образованието.
Йога инструктор в йога студиото си в гр. Пловдив ( 2000 -2011 г),
ръководи йога клуб в училище „Ив. Батаклиев“, гр.Пазарджик с подкрепата на Община Пазарджик и Европейски програми (2008-2010г.), за децата от клуба създава ръководство „Йога за деца“(2010 г.) и е преподавател по йога в същото училище (2010-2011г.),
Представя Българска Федерация по Йога, като член на управителния й съвет, с изследване на медитации със звук, на Европейска Йога Конференция, Белград (2010)г.,
Задълбочава познанието и преживяването на йога и като начин на живот в Йога Университета BSY, Индия с вдъхновяващото напътствие на Парамахамса Ниранджанананда Сарасвати (2011 – 2015 г.). Като част от това обучение и 50 годишния юбилей на Йога Университета, има честта да бъде лектор и йога инструктор в няколко срещи с водещи корпорации, културни организации, клубове и училища в Делхи, Индия (2013 г.).
Инженер по микроелектроника, ТУ, София с втора специалност Ергономия и дизайн. Завършва специализация „Рекламен дизайн“ под ръководството на Председателя на съюза на българските художници, София (1995 г.), Награда в изложба за дизайн, София(1996 г.), В момента се занимава с графичен дизайн в рекламно студио.

В ИНТЕГРАЛНА ЙОГА открих една пълна система за тялото, ума, емоциите и духа – вдъхновена от стремежът към цялостност и хармония. Вече 27 години следвам доказания с хилядолетия опит на йога, споделям знанието достигнало до мен чрез живата традиция на Гуру и ученик, стремя се да изживявам всеки миг от ежедневието с осъзнатост, в единство и с благодарност.

Естествената природа на всяко Дете е едно голямо ВДЪХНОВЕНИЕ !
Знаем, че да твори, да играе, да е радостно и щастливо с вътрешната си хармония е така присъщо за едно дете, както светлината за слънцето!

На около 7-8 години, тази непринудена вътрешна хармония започва все по-трудно да се изявява, заради един процес – намаляването функциите на епифизата.

С техниките на йога и различните форми на творчество , в любимата на децата игрова форма се запазва и поддържа тази естествена хармонична същност на децата.
В играта – лабиринт „ДЕТСКА ПЛАНЕТА“ ще направим една разходка в пространството и времето с йога, различни цветни творчески задачи, с музика и ритъм.

Вдъхновени от желанието на децата да направят нашата планета – Планета на мира, хармонията и светлината –
Ще творим, Ще играем, Ще се радваме,
Ще бъдем хармоничната си същност!

Очакваме Ви да си подарим прекрасно и полезно време ЗАЕДНО!!!

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP