FORGOT YOUR DETAILS?

Мандала Прана Виняса медитация с Марияна Стракова

by / вторник, 10 октомври 2017 / Published in Week of Inspiration

Вдъхновяваща практика в „Седмица на Вдъхновението – Week of Inspiration`2017“
на 19 ноември (събота) от 14:00 часа
ни очаква с Марияна Стракова и Мандала Прана Виняса медитация

Какво ме вдъхновява? 
„Вдъхновяват ме децата ми и пътят, по който вървя, благодарение на тях. Вдъхновява ме природата, синхроничността, която съпътства живота ми,  прекрасните учители и хората, които срещам на йога постелките. Толкова положителни трансформации откривам в очите и живота им. Благодарна съм!“

Марияна Стракова e дипломиран икономист, юрист и ПР, но животът й прави най-удивителния  подарък – изпитание със собственото й дете я отвежда по един вълнуващ и безкраен път на развитие, израстване, споделяне и истинност.
Сертифициран преподавател по йога и медитации, изследовател на самата себе си,  ментор и ценител на човешката душа, неуморен търсач на доброто във всеки и във всичко. Холистичен консултант и водач в преоткриване на човешкия и житейски потенциал, мотиватор за позитивна промяна.

Преминавайки през различни обучения,  практики и над 20 годишен личен опит,  Марияна изгражда интегративен подход и свой стил на преподаване,  чрез който провокира към истинско себеизследване, лично откровение и дълбока трансформация.
Автор и създател на сайта „Промени живота си“, идеолог на фестивалите „Уикенд на Промяната” и „Седмица на вдъхновението – Week of Inspiration`2017”, лектор и участник в редица форуми, обучения и семинари за личностно самоусъвършенстване и себеизразяване.

Автор на програми за духа и тялото „Аз съм”, „Сладостта на прошката”, „Благодарността – вълшебният елексир на промяната” и „Силата на моите желания”. Има издадени 2 авторски диска с Релаксация за здрав и хармоничен живот и Медитация „Силата на моите желания“.

Усетете вдъхновението на Мандала Прана Виняса медитация с Марияна  
на 19 ноември (събота) от 14:00 часа

На санскрит Мандала означава “кръг” и “център”, но също и „завършеност”. Мандалата представлява концентрична диаграма от елементи и символизира различни нива на съзнание, а също така енергията, която обединява и изцелява. В изкуството се свързва с кръг на вяра, осъзнаване и най-интимното изразяване от сърцето.

Прана е универсалната жизнена енергия и съзнателен интелект, нашият водач и източник за живот. Прана Виняса, култивирана от Шива Рей в продължение на 20 години, е енергичен и творчески подход към „йога“; една от най-старите форми на медитация в движение във времето и древните култури. Прана Виняса е финно въплъщение в жизнения поток, медитативен танц и отдаденост към духа.

В тази среща ще създадем жива Мандала чрез синхронизиране на дъх и движение, осъзнаване и разтваряне в дълбока медитация. Заедно ще се потопим в енергизираща и завладяваща практика на споделяне, свързаност и единение. Въплъщаващият поток на дъха пробужда вродената ни интелигентност, интуиция и лекота, чрез които да поддържаме естествената изява на нашия творчески потенциал и развитие.
Практиката има дълбоки корени от древността и служи за подхранване на мозъка, тонизиране на нервната система, освобождаване от стрес и напрежение, засилване на имунната система и задълбочаване на автентичната ни връзка с живота.

Бъдете в удобно облекло! Препоръчваме Ви да сте с лична постелка!
За Ваша сигурност запазете своето място предварително!

Очакваме Ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!!!

logo (1)Място на провеждане: 
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP