FORGOT YOUR DETAILS?

Ново! Боди балет 18+год.

by / сряда, 22 ноември 2017 / Published in Предстоящи събития

Заповядайте в новия клас по Боди балет 18+ години 
в модерното пространство на Пловдивски Културен Институт!
Заявете своето място в групата на тел: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция.

Този клас е достъпен за всички дами, независимо от възраст, тегло и танцови умения. Това е възможност да се докоснете до света на красотата и изкуството и да стане част от него.

Освен движения от класическия балет, специално адаптирани за хора от всяка възраст, програмата включва също различни танцови техники и разтягания.
Класът развива еластичността на мускулите, гъвкавост на ставите и гръбначния стълб, извайва тялото, подобрява стойката и походката, баланса и координацията, формира издръжливост.
Приятната музика превръща класа в естетическо и емоционално удоволствие, което стимулира отпускането, успокоява ума и носи чувство на радост и пълнота.

Никога не е късно да опитате и да бъдете част от една позитивна и подкрепяща общност, чрез която да се почувствате комфортно и приятно! Очакваме ви!

Преподавател: Софка Славова
„От приказния вълшебен свят на книгите попаднах още като дете в балетната школа на НЧ „Христо Ботев“, гр. Пловдив. И от тогава до сега аз все танцувам и с радост дарявам своята любов и умения на малки и по-големи деца-балерини като помощник на г-жа Марияна Рангелова, мой балетен педагог.
Балетът е като живота – живо пластично духовно изкуство, музиката те завладява и попадаш в уж необикновената, но съвсем реална история, която се разказва на сцената с танц, и се случва сега, в този момент… Страстта и любовта към танца растяха през годините, вдъхнати ми от първата ми учителка по балет, Калина Сотирова, която с изключително чувство разказваше увлекателно за своя собствен път от самото създаване на Пловдивския балет, преминавайки през ролите на героините и всички преживелици в света на своята професия на балерина. Тези разкази и досега пулсират в мен в едно с движенията на танца и ме вдъхновяват в работата ми.
Финесът и изяществото, радостта от прилива на енергия и емоцията, удоволствието от самото движение, красивата поза и жест, пластичността са това, което вижда всяка балерина в собственото си отражение в огледалото на залата и после раздава от сцената и това, което искам да предам на всеки любител на красивото изкуство балет.“

Такса участие:
8 лв. – еднократно посещение
30 лв. – карта 4 посещения (валидност 40 дни)
Класът може да посетите с карти Multisport, Sodexo и ISIC.

Запазете своето място предварително на 0884 777050

Място на провеждане:logo (1)
Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP