FORGOT YOUR DETAILS?

Магията на числата и възможностите на нумерологията с Маргарита Стояновска

by / неделя, 08 октомври 2017 / Published in Week of Inspiration

В Магията на числата и възможностите на нумерологията
на 18 ноември (събота) от 10:20 часа
в „Седмица на Вдъхновението – Week of Inspiration`2017“
ще ни потопи Маргарита Стояновска

Какво ме вдъхновява?
„Нумерологията е голямата ми любов и смятам, че получихме влюбване взаимно. Да раздаваш ключове себепознание е благословение, за което съм благодарна на всеки, който ми се е доверил, за да търсим заедно изявата или промяната на личността, както и пътя в живота.“

Маргарита Стояновска намира себе си за обикновен човек като всеки от нас. В търсене на смисъл и посока в живота си, преминава през обучение на различни техники и модели, но това, което я вдъхновява най-много са числата. В работата си като консултант и Фея на числата ползва познания натрупани през годините на израстване по пътя. Важно за нея е това ценно знание за взаимодействието между числата да стигне до повече хора!
„Живеем в свят, който непрекъснато се променя. Старите норми и ограничения не важат днес. Можете да разчитате само на един източник на информация и напътствие – божествения глас в самите вас. Числата и тяхното взаимодействие в рождената ни карта могат само да са ни от полза.“, споделя Маргарита.
Научете повече на: https://5itagor.com/

Нумерологията е древно знание, запазено през вековете. Тя може единствено да асистира при активирането на вътрешния самоопознаващ/самолекуващ механизъм на всеки човек.
В срещата с „феята на числата“ на 18 ноември от 10:20 часа ще научим повече за Квадрата на Питагор и как се изчислява рождената дата – нещо, което може да направи всеки, който знае елементарна математика.
Познаването и работата с числата могат да синхронизират връзките ни, да напътства действията ни, да благоприятства начинанията ни. Нумерологичната карта, с която идвате е матрицата, потенциала ви, „пътната карта“ за този живот, но вашата свободна воля е другата част от „картинката“ и това, което всъщност искате и можете да изживеете. Следването на мечтата е, когато се движим в синхрон с потенциала си и тогава душата просто…пее! Стигнете ли до този момент, просто усилете звука на МАКС и се наслаждавайте!

Маргарита ще сподели за още една възможност за внасяне на благоприятност в ежедневния поток енергия – Нумерологичната мандала. Чрез нея вие създавате намерение за благоприятност към Вселената, касаеща конкретната календарна година. Като идеята е това да ви подкрепи, затова е от значение дали формата на тези карти е благоприятна. Това са 4 нумерологични карти, които са лично ваши и са рождената, годишната, месечната и дневната за конкретен ден.
Вярваме, че тази среща – презентация ще е полезна и интересна на немалко хора, които ще погледнат с други, различни очи на нумерологията.

Очакваме Ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!!!

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP