FORGOT YOUR DETAILS?

Вокални класове за малки и големи

by / понеделник, 31 юли 2017 / Published in Екип, Предстоящи събития

Заповядайте в новите вокални класове
в Пловдивски Културен Институт !
Разгърнете певческия си талант
под вещото ръководство на Илко Василев!

Пеенето и смехът са най-характерните за човешката природа активности. Феноменалността им се състои и във факта, че са изключително приятни както за извършващата ги страна, така и за околните. Именно тази комбинация от песни и усмивки изпълва часовете по вокална техника в Пловдивски културен институт. При нас сериозността на заниманията произтича от задължителното изискване участниците да са със слънчево настроение и с желание за творческа изява, независимо от възрастта си.

Заниманията включват нестандартни вокални техники за усвояване на спецификите при пеене на стиловете поп, рок (хеви метъл), R&B, джаз. Обръща се внимание на солфеж и музикална теория. Основният акцент е поставен върху създаване на трайна основа за солидна певческа дейност – работа върху специфичното дишане и т. нар. опори, изграждане на навици за правилна стойка, дикция, развитие на музикалния слух. Задължителни елементи от обучението са изработването на микрофонна техника, разучаването и интерпретирането на песни. По време на вокалните часове в Пловдивски културен институт целенасочено се стимулира мотивацията и се развива вътрешната увереност на обучаваните. При пеенето инструмент е тялото. Целта на уроците е занимаващите се да бъдат приучени да владеят себе си физически, ментално и емоционално. Този себеконтрол е предпоставка за успех не само в музиката, а и във всяка съзнателна дейност на човека.

Обучаваните се подготвят за успешни представяния на конкурси и кастинги за музикални телевизионни формати, както и за прием в специализирани училища и ВУЗ-ове. Редовно се предоставя възможност за изява пред публика.

Занятията по пеене се провеждат под ръководството на Илко Василев. Той е вокален изпълнител, изявяващ се в стиловете поп, R&B, рок и джаз. Притежава над 10-годишен опит на клубна сцена. Носител е на отличия от конкурси и фестивали в България. Има бакалавърска степен по специалността „Поп и джаз изпълнителско изкуство“. Завършил е магистратура по „Музикална педагогика“. В момента е докторант по вокална техника в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“.

Насладете се на творчеството на Илко Василев (BAZiLEO) ТУК 

Ние никога не забравяме, че пеенето е забавление!
Вече чуваме аплодисментите, които ви очакват в бъдеще!
Нека заедно извървим вълнуващия път към тях!

Заниманията по пеене са индивидуални. Провеждат се след предварително записване на телефон 0899 442 881.

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP