FORGOT YOUR DETAILS?

Програмата на ПКИ през април – цветна като настъпващата пролет

by / петък, 30 март 2018 / Published in Новини

Автор: Диляна Петрова

Цветна и разнообразна като настъпващата пролет е предстоящата априлска програма на Пловдивски Културен Институт (ПКИ). Това обяви в ефира на Дарик Радио, директорът на ПКИ, Марияна Стракова.

В понеделник (2 април) Пловдивски Културен Институт е домакин на официалното представяне на първата книга на Пламен Попов – „Предприемачът“, която е първият практически наръчник за предприемачество в България, представящ бизнеса от страната, за която никой не обича да говори. Входът за събитието е безплатен.

„Очакваме всички, които се интересуват от бизнес и искат да получат книгата с личен автограф точно в 19:30 часа в Пловдивски Културен Институт.“, отправи покана Марияна Стракова.

Най-модерният събитиен център в града става официален партьор и на две други мащабни пролетни събития – Националната кампания „Не на стреса“ и 9-то издание на Фестивала „Здравей, Здраве!“.

„С разнообразни класове този сезон ще се опитаме да предадем посланието на пловдивчани за вредата от стреса и начините той да бъде напълно елиминиран от нашето ежедневие. Заставаме плътно зад здравословният начин на живот и именно затова ще може да се срещнете с екипа на ПКИ на 21 и 22 април (събота и неделя) в Дома на Науката и Техниката, като част от програмата на Фестивала „Здравей, Здраве.“, разказа директорът на събитийния център.

Организаторите на Първия по рода си Фестивал на настолните игри също избраха за партньор и домакин на събитието Пловдивски Културен Институт.

„Board with me“ ще изпълни просторанството на ул. „Иван Перпелиев“ 5 на 21 и 22 април с най-запалените любители на игрите в семейна и приятелска среда. Очакваме ви! 

ОЩЕ събития през април:
– Цялостна физическа кондиция – семинар с Ивайло Димитров – 14 и 15 април
– 108 Prana Flow Pranams for Earth Peace – 22 април
– Опознай стреса – обикни живота – дари си здраве! – 28 април
– „Българският дух през вековете!“ – среща-интервю на Стефи Стаменова с проф. Дамян Попхристов – 29 април

Следете актуалната редовна програма на Пловдивски Културен Институт и не пропускайте изключително интересните ни, полезни и забавни предстоящи събития. 

logo (1)

Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ
Facebook: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP