FORGOT YOUR DETAILS?

Наем зали

Пловдивски Културен Институт се намира в самостоятелна сграда и разполага с модерни, изключително комфортни, просторни, климатизирани зали, приспособени за различни културни, спортни, образователни и развлекателни занимания и мероприятия. На разположение са две отделни, оборудвани, комфортни съблекални – мъжка и дамска, с душове и санитарни възли.

Тук имате възможност да си подарите лично време с различни видове танци, йога, гимнастика, културни срещи, изложби, семинари, уъркшопи и др. И още едно изключително предимство ви дарява това място, предоставяйки възможност, докато се грижите за себе си, вашите малчугани да се потапят в различни и полезни Арт приключения.

Доброто местоположение и организация, функционален дизайн и изчистени пространства, модерно оборудване и съвременен комфорт предоставят възможност за провеждане на различни културни и музикални прояви, изложби, музикални класове, репетиции, тренировъчни сесии, танцови и театрални занимания, работа на спортни, музикални школи, формации, студиа, клубове, кръжоци.

Всяка една от залите може да бъде приспособена със седящи места за провеждане на различен тип събития – форуми, семинари, курсове, лекции, презентации, демонстрации, фестивали, симпозиуми, конференции и др.

Уникалната обстановка и магнетизма на Бутиковата ни зала предоставя прекрасна възможност за провеждане на различни видове духовни, енергийни практики, медитации, ателиета и уъркшопи.

Изложбената зала е приспособена за поставяне на изложби, както и за литературни четения, културни срещи, дискусии и др.

За повече подробности и информация, относно предоставяне на оферта за наемане на зала за Вашето мероприятие, не се колебайте да се свържете с нас като използвате обявените форми за контакт.

4000 Пловдив
ул. „Иван Перпелиев” № 5
Phone: 032/66 44 33; 0884 777 050
E-mail: info@pki.bg
Facebook: Пловдивски Културен Институт

 

Print Friendly, PDF & Email
TOP