FORGOT YOUR DETAILS?

Асцендентът – маската, която си поставяме в Живота с Ивелина Рускова

by / вторник, 10 октомври 2017 / Published in Week of Inspiration

С удоволствие Ви представяме астролога Ивелина Рускова, която гостува в  „Седмица на Вдъхновението – Week of Inspiration`2017“
на 18 ноември (събота) от 15:10 часа с лекция на тема:
„Асцендентът – маската, която си поставяме в Живота“

„Моето вдъхновение е Животът – животът е най-големият дар и трябва да го живеем красиво, с оптимизъм и много Любов!“ – Ивелина Рускова

Ивелина Рускова e професионален астролог. В доста важен момент от живота си по време на 10 годишен престой в чужбина, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията й помага да намери и да преоткрие себе си, показва й житейския път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. Така естествено започва да помага и подкрепя хората в трудния им житейски път;  да работи с човека по-задълбочено, а не върху него; да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие; да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си!

Изучавала е професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология. След завършане на пълен курс, преминава и специални допълнителни обучения по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София.  А от 2016 г. пише астрологични прогнози за www.change-life.euwww.poznanieto.com  и за Списание Осем, www.drugitenovini.bg, www.dnesplus.bg, www.radar.mk, www.clubvisokitokcheta.bg.

Астрологията е едновременно средство за разбиране и за развитие на самия себе си. Тя ни помага по-добре да разберем своя живот и събитията, които ни се случват и защо се случват. С информацията, която получаваме от нея, бихме могли да помогнем на своите отношения лични или бизнес, на професията ни, как да възпитаваме своите деца, да развием себе си и да израснем духовно.
Астрологията е наука, която ни учи как да станем господари на собствения си живот и да подобрим отношенията си във всички аспекти.

В своето гостуване в Седмица на Вдъхновението на 18 ноември Ивелина ще представи Асцедентът – изгряващият знак на хоризонта в момента на нашето раждане. Това е знакът, който отразява външното ни поведение и в голяма степен определя как ни вижда околният свят. Той е нещо като дреха, маска, роля, която надяваме, за да се представим в обществото. Това е лицето – маска, което показваме на света!

Не пропускайте вдъхновяващата среща с Ивелина!

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP