FORGOT YOUR DETAILS?

Детско театрално ателие „Приказен свят“ с Дани

by / понеделник, 09 октомври 2017 / Published in Week of Inspiration

„Приказен свят“ в Седмица на Вдъхновението – Week of Inspiration`2017
ще сътвори за всички деца актрисата Даниела Костова на 18.11. (събота) от 12:40 часа

Какво ме вдъхновява?
„Вдъхновява ме всичко, което обичам – любимите ми хора, работата ми. Обожавам да работя с деца и младежи. Музиката, природата, танците.“, споделя Даниела

Даниела Костова е актриса, с дългогодишен опит при работата с деца и младежи в сценични и театрални проекти, в публични и телевизионни изяви. Организира театрални ателиета за деца и младежи; представления и детски тържества.

„Следвайте вдъхновението си и Вселената ще ви отвори врати там, където преди са били стени.”

Децата на 21 век са много талантливи, активни, креативни. За да изявят своите качества те трябва да бъдат подкрепяни насочвани във вярната посока, за да открият своята „звезда“.
Сцената е вълшебство и който се докосне веднъж, никога не може да се освободи от магията да бъде пред публика.
Децата по природа са по-артистични и по-освободени, по-прями от възрастните, точно тези качества е добре да се развиват и да не се губят.

Очакваме ви на 18 ноември (събота) в театралното ателие „Приказен свят”, което ще въведе децата в магичния свят на театъра. Чрез театрални средства и на принципа на играта, ще имат възможност да влизат в различни образи, да разиграват приказни любими герои. Да се научат да общуват, да говорят правилно, да развиват качествата и уменията си, да се изразяват с езика на тялото, да работят в екип, да бъдат толерантни едни към други.

Редовните класове на Театрална школа „Приказен свят“ започват от 25 ноември в Пловдивски Културен Институт – всяка събота от 11:30 часа. Само по време на Уикенда ще можете да закупите ПРОМО каарта за 4 посещения за 30 лв.  Запазете своето място предварително!

Ако искате да се убедите в професионализма на Даниела и нейната отдаденост в работата с децата, само по време на Седмица на Вдъхновението на 18 ноември (събота) от 16:20 часа Ви каним да бъдете реални участници в Публична изява – Открита репетиция на Театрално ателие към ЕГ“Пловдив“ – по проект „Твоят час“ и със съдействието на „Алпетранс“Ще можете да видите процеса на създаване на спектакъл. Ще се пренесем в света на Шекспир и сцени от „Сън в лятна нощ“. Очакваме ви!

Да си подарим приказно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP