FORGOT YOUR DETAILS?

Щастието да обичаш с Теодора Кънчева – Коцева

by / понеделник, 02 октомври 2017 / Published in Week of Inspiration

В „Седмица на Вдъхновението – Week of Inspiration`2017”
на 19 ноември (неделя) от 17:30 часа
по пътя към „Щастието да обичаш“ ще ни поведе Теодора Кънчева – Коцева

Какво ме вдъхновява?
Вдъхновява ме красотата в живота- безкрайността на мечтите, радоста на децата, топлината на добротата, величието на природата, светлината от усмивките и любовта с многобройните си цветове и всичките и нюанси!
Вдъхновява ме чувството да обичам!

Теодора Кънчева-Коцева е човек, жена, приятел, съпруга, майка и професионалист, за който любовта е всичко!
Магистър по мениджмънт и психология, консултант и треньор по личностно развитие, емоционална мотивация и мотивираща емоционалност, любовни взаимоотношения и отваряне на сърцето!
Интересът и към психологията започва още от дете…и се засилва все повече след завършване на образованието си, преминаването през различни тренинги и обучението си като треньор, тогава напълно открива своята мисия- да отваря сърцата на хората, вдъхновявайки ги сами да създават щастието си!

Какво е „Щастието да обичаш“ и как да го постигнев ще ни сподели Теодора Кънчева – Коцева на 19 ноември (неделя) от 17:30 часа.

Ще направим практически техники и констелация, и ще говорим за всичко онова, което ви тежи и искате да освободите или просто да споделите- за тайните, болката, тъгата, любовта и щастието; за връзките между родителите, партньорите и децата, за надеждите, за чудесата, за иситинските желания … за нещата от живота и как всичко това влияе на щастието да обичаш- какво ни пречи и какво ни помага да обичаме и да изразяваме тази обич, как и кога тя се превръща в щастие?!
Ще подаря на всички присъстващи една вълшебна медитация за отваряне на сърцето, както и 50% отстъпка за една лична (семейна) консултация с мен!
Един от присъствалите ще получи специален подарък, който ще бъде изненада!

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP