FORGOT YOUR DETAILS?

Изкуството на Виняса Флоу с Марияна – 25 март от 14:00 часа

by / четвъртък, 08 март 2018 / Published in Предстоящи събития

На прага на пробуждащата се природа да пробудим телата, душата и сетивата
със специалния Master Class с Марияна
Prana Vinyasa Flow Meditation
на 25 март (неделя) от 14:00 до 18:00 часа
в Пловдивски Културен Институт

Прана Виняса Флоу йога (Prana Vinyasa Flow® yoga) е еволюирал стил Хатха Йога, създаден от Шива Рей и разпространяван по целия свят от нейни ученици и последователи. Неговите корени идват от древната, лечебна и свещена система на Йога, ученията на Кришнамачаря, Тантра, Аюрведа, Бхакти, духовната практика и опитност на Шива Рей за последните 30 години.
Удивителен, завладяващ и вдъхновяващ, Прана Виняса Флоу резонира изключително добре със съвременния стил на живот и мислене. Един прекрасен начин да сменим динамиката с преливащи, плавни, но стабилни движения на тялото, използвайки сигурността и дълбочината на дъха си, което напълно естествено отвежда съзнанието във фина медитация в движение. Широкоспектърен, интелигентен и съзидателен, стилът ни свързва елегантно с праничните потоци в тялото и подпомага осъзнаването на универсалния извор, жизнена енергия и вродена мъдрост. Асаните се свързват като перли, а мислите се освобождават като дъждовни капки в безбрежния океан на спокойствието.

Виняса йога води към цялостно вътрешно пречистване. Освен позитивните физически ефекти практиката носи изключителни ползи за ума и общото ни емоционално състояние, помага да разгърнем своята креативност, наблюдателност, уравновесеност, които да пренесем в ежедневието си и да творим живота си такъв, какъвто желаем.

Изкуството на движението в синхроничността на дъха е изкуството на живота, потапяне в неговата дълбочина, преживяване, преодоляване, пътуване, танцуване… Нашият дъх е големият, необикновен, животворен импулс, в който се крие всичко. Между едно вдишване и едно издишване е целият смисъл на присъствието ни. Изкуството на Виняса Флоу е докосване и сливане с изкуството на сътворяването чрез приемане, доверие и сензитивно отношение към дъха, тялото, ума и душата. Това не е просто движение на тялото и преминаване през асани, а преживяване, откровение и опознаване на себе си отвъд собствените граници, нагласи и очаквания. Виняса флоу развива нашата осъзнатост и сакрално знание, че дъхът е като деня и нощта, земята и небето, Слънцето и Луната и в неговото естествено преливане се отразяват нашите мисли и чувства, че всяко действие води към следващо. Това е практика на доверието към нас самите и към живота, манифест на мъдростта и знанието, че всичко е точно, както го сътворим и се проявява винаги по най-добрия начин и в правилния момент. И това е изкуството на  откровената обич към себе си и живота!

Нека преживеем пулса на живота в потока на дъха, в енергията на нашето тяло, в ритъма на нашия живот! 

Препоръки:
Този клас НЕ е подходящ за Начинаещи в йога.
Бъдете с удобно облекло!
Носете си вода!

Водещ:
Марияна е сертифициран преподавател по Хатха йога, Виняса Флоу йога, Ин йога, Йога за деца, Йога терапия, Медитации. Ментор и ценител на човешката душа, консултант и водач в преоткриване на човешкия и житейски потенциал, вдъхновител за позитивна промяна.
Преминава през редица лични и житейски предизвикателства, които през 2005 год. я отвеждат към пътя на йога и постепенно превръщат това пътуване в нов начин на живот и мислене. В опознаване на себе си и търсене на своята истина, среща едни от най-вдъхновяващите учители по света.
Марияна изгражда свой индивидуален подход и стил в практиките си като интегрира различни знания, школи и личен опит с терапевтични методи, психология, медитация и визуализация, невро-лингвистично програмиране (НЛП), техника за емоционална свобода (ТЕС), рейки, астрология, нумерология, ароматерапия, кристалотерапия, ангелска терапия и др.
„Йога постелката е моето пространство и възможност да преоткрия живота си, да опознавам себе си, да приемам, да прощавам, да облагородявам средата си, да се наслаждавам, да живея с благодарност. С вдъхновение и вяра в човешкия потенциал споделям най-доброто от моя път и личен житейски опит.“, споделя Марияна

Такса участие: 25 лв.
17 лв. – доплащане с карти ПКИ, Мултиспорт и Содексо

Местата са ограничени!
Участието Ви е гарантирано при предварително записване и заплащане на 50% от сумата.

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP