FORGOT YOUR DETAILS?

Енергийна чистота и Виолетовия пламък с Величка Гурджанова

by / неделя, 08 октомври 2017 / Published in Week of Inspiration

В „Седмица на Вдъхновението – Week of Inspiration`2017“
на 19 ноември (неделя) от 17:30 часа ви представяме Величка Гурджанова
с темата „Енергийна чистота и Виолетовия пламък“

„Енергийната чистота отваря пътя на вдъхновението.“ – Величка Гурджанова

Величка Гурджанова провежда семинари с енергиите на Виолетовия пламък и Шамбала мултиизмерно лечение. Изработва оргонити под формата на картини и бижута, които зарежда със специални, индивидуално подбрани програми.

„Сторете път на Светлината!!!
Животът ви ще стане по-добър, мисълта – по-ясна, тялото – по-красиво и по-здраво.
Божествените идеи са втъкани в Светлината. Те идват при хората чрез Светлината. 
Представяйте си, че сте в светлина. Тя ви залива и обгръща!  Тя ви твори и ви поддържа живи, дава ви възможност да се развивате и да се радвате на света. Тя ще трансформира вашите чувства и болки и ще ви даде верни идеи за разрешение на проблемите ви. „– Багрина Кларк

В последните години, се отнасяме все повече с внимание към храната и водата, които поемаме, но не по-малко важно е отношението към енергийното ни ниво.
Ние сме енергийни същества и сме заобиколени от енергия, което винаги вибрира на определени честоти.
Енергията, която отразяваме и тази, която ни заобикаля, се отразява на нашата аура, на фидическото ни тяло и живота ни като цяло.

С Вили ще си поговорим за енергийната чистота и методите за нейното постигане. Като опитен водач и холистичен терапевт, ще ви срещне с Виолетовия пламък, Шамбала и Махатма.
Като подарък към всички присъстващи ще бъде и кратката медитация с Виолетовия пламък.

Виолетовият пламък ни оживява и укрепва. Той може да изцели емоционалните и даже физическите проблеми, да подобри взаимоотношенията и облекчи живота ни. Виолетовият пламък повдига вибрациите на електроните така, че телата ни да започнат да резонират с чистата космическа енергия, идваща от нашата Божествена същност. Това го прави ефективен инструмент при изцеление и трансформация на всички нехармонични енергии, завръщайки ги в изначалното им божествено съвършенство. Виолетовият пламък изцелява рани от минали животи и едновременно с това повишава нашата вибрационна честота, като ни доближава до най-висшето ни еволюционно състояние.

Очакваме Ви да си подарим вълшебно време ЗАЕДНО!!!

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP