Александра Алиева – преподавател по Танци за бебета в Пловдивски Културен Институт

Александра Алиева е ръководите на танцов клуб „Усмивките“ и води Танци за бебета от 1 до 4 години.  

Любовта на Алекс към музиката и танца я съпровождат още от ранна детска възраст. Магията на народните танци я завладява като малко дете, а по-късно среща вариететното изкуство и модерния балет. Така започва кариерата ѝ на професионален танцьор. Завършва АМТИИ “Проф. Асен Диамандиев” гр. Пловдив със специалност “Българска народна хореография” като същевременно е един от създателите, главен двигател и хореограф на балет “САГА”. Следват дълги години на творчески изяви в национален и международен мащаб. В допълнение на всичко това, Алекс, заема и позицията “Главен мениджър” в сектор “Култура” в един от най-големите ни морски курорти – “Албена” АД, където създава, планира и организира всички музикално-артистични програми в комплекса през дългите летни сезони.

Следващите стъпки на Алекс я завеждат Холандия, където се ражда и нейната дъщеря Ая. В нея тя открива същата страст към музиката и танца, която тя е имала като дете. С изненада намира школа за танци в Амстердам, където танцуват и току-що проходили деца. Веднага записва Ая на танци и не след дълго, само на годинка и половина, тя получава своята първа диплома в живота си – танцувайки…

Алекс също (пре) открива танците по нов и много сладък начин – да танцува заедно с дъщеря си още след първите й самостоятелни стъпки…

Година по-късно цялото семейство решават да се завърнат и да живеят в Пловдив. И на двете обаче им липсва музиката, емоцията, усмивките и щастието, които създават танците с малките дечица. Така се ражда идеята за  “Усмивките”.

Под ръководството на Алекс ще се почувствате спокойни за вашите малчугани, ще се забавлявате заедно и ще си тръгнете заредени!

Проходиха ли вече вашите сладки бебчета? Направиха ли първите си стъпки самостоятелно?

Каним ви в най-новите  танцувални  класове, създаден специално за бебета с клуб “Усмивките”!

вторник, четвъртък и неделя
от 10:00 до 10:45 часа – от 1 до 2,5 години
от 10:45 до 11:30 часа – от 2,5 до 3 години

неделя
от 11:30 до 12:15 часа – от 3 до 4 години

За записване: 0884 495456 

 

ПРЕПОРЪКА: Спазвайте добра лична хигиена! Грижете се за своето здраве и бъдете отговорни за здравето на другите! Ние спазваме всички условия и противоепидемични мерки за комфорта и сигурността на нашите посетители.

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  – Пловдивски Културен Институт
Рецепция ПКИ – 032/664433 или 0884 777 050
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdiv_art_center
YouTube: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!