Александра Гаджева – преподавател по пиано в Пловдивски Културен Институт

Родена в Пловдив, още на  5-годишна възраст започва да свири на пиано. Нейна първа учителка е известният педагог Стелла Ослекова, а по-късно – Цветелина Борисова.
Завършва с отличие НУМТИ „Добрин Петков“ в Пловдив, след което магистърска степен по пиано при почетен проф. Людмил Ангелов, още две специалности – Музикознание в Нов български университет и Артмениджмънт в АМТИИ.
Има опит с различни проекти и екипи, в това число и с организационната работа на 27-ото издание на Международния балетен конкурс във Варна (2016), както и на 55-ото издание на Международния фестивал на камерната музика в Пловдив (2019).
Автор e на музикологични текстове, публикувани в престижни издания  и носител на Първа награда от конкурса “Музика и знание” – модул “История на музиката”, НБУ, 2013. Активно участва в майсторски класове по пиано, както и в провеждането на научните форуми за музика в АМТИИ и НБУ.
Има множество изяви като солов и камерен изпълнител. Концертирала е като пианист с хора на Пловдивско певческо дружество „Ангел Букорещлиев“ .
Мотивацията и любознателността в областта на музикалното изкуство намира отзвук в преподавателската дейност – любимо призвание, като продължава да се усъвършенства като МУЗИКАНТ.

Научете повече на Индивидуални уроци  по пиано

Доверете се на професионалния и педагогически опит на Александра Гаджева!
Планувайте своя ИНДИВИДУАЛЕН клас по пиано на +359884265052

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  – Пловдивски Културен Институт
Рецепция ПКИ – 032/664433 или 0884 777 050
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdiv_art_center
YouTube: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!