Брейк денс за деца с Bboy Fuego в Пловдивски Културен Институт

за деца от 6 до 12 години – вторник и четвъртък от 17:00 до 18:00 часа
за деца 13+ години – понеделник и петък от 20:00 до 21:00 часа

Ако Вашето дете е вдъхновено от Break Dance и Hip-Hop културата, класовете по Брейк денс за деца с Bboy Fuego са правилният избор.

Брейк денс е наименование на оригиналния танц Breakin’, получил известност в Бронкс сред младите пуерториканци и афроамериканци в края на 1960-те и началото на 1970-те години. Обикновено се изпълнява на фънк или хип-хоп музика.

Брейкът има именувани движения и голям арсенал от основни стъпки. Типични само за този танц са въртенето на глава(headspin), headtrak-ът, някои от движенията в така нареченият footwork и различни видове основни Freez-ове. Много общи черти могат да се открият с бойните изкуства(по-специално: кунг фу и капоейра), руските танци, латиноамериканските танци и други характерни стилове на движение.

Доверете се на опита и професионализма на bboy Fuego/Маргарит Петков, танцувал с едни от най-известните американски рапъри KrsOne, Masta Ace и със световно известни артисти по цял свят. Невероятна възможност е да почерпите от неговия опит и вдъхновение в класовете по Брейкденс за начинаещи. Очакваме ви!

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=s2d3tVaQ-xI
Facebook: Bboy Fuego
Instagram: fuegomzk

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е ПРЕДВАРИТЕЛНО запазване на място по един от изброените начини:
0884 777050 – Рецепция ПКИ
мейл: event@pki.bg
FB messenger – Пловдивски Културен Институт

ПРЕПОРЪКА: Спазвайте добра лична хигиена! Грижете се за своето здраве и бъдете отговорни за здравето на другите! Ние спазваме всички условия и противоепидемични мерки за комфорта и сигурността на нашите посетители.

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  – Пловдивски Културен Институт
Рецепция ПКИ – 032/664433 или 0884 777 050
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdiv_art_center
YouTube: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!