FORGOT YOUR DETAILS?

Студио за свободни танци „DANCE TO THE MAX“

DANCE TO THE MAX е първото в Пловдив и България Студио за свободни танци за всички от 3 до 300 години. Студиото е център за релакс и обучение на непрофесионални танцьори по специална програма, създадена от основателите му преди близо 10 години. Не е задължително да можете да танцувате, важното е да искате да танцувате и да го правите за удоволствие. Освен основните часове по танци, DANCE TO THE MAX предлага индивидуални обучения, фирмен тиймбилдинг, специални програми за младоженци и създаване на хореографии по ваше желание. Идеята е всеки да овладее изкуството на танца с лекота, да релаксира и да се забавлява. През залите на DANCE TO THE MAX са преминали обучение над 500 деца и жени на възраст от 18 до 60 години.

Детската школа на DANCE TO THE MAX включва обучение на деца от 6 до 12 години. Заниманията се провеждат в стилна и уютна обстановка в Пловдивски Културен Институт. Програмата за най-малките развива чувството за ритъм, двигателната култура и креативното мислене чрез музика и танц. Тренировките преминават през класически екзерсиз и обучение в основните елементи и стъпки на най-известните танцови стилове. Програмата за деня може да бъде променяна и в зависимост от желанията на децата. Часът завършва с танци, игри и забавления. Хореографията се създава по идея и със съдействието на децата, което допълнително ги мотивира да танцуват и им носи още приятни емоции. Децата на DANCE TO THE MAX са носители и на редица награди в категория OPEN FREE DANCE oт Национални танцови конкурси и международни фестивали.

Всеки, който е бил част от клуба, добива ново самочувствие и танцови умения за цял живот. Eдинствено тук може да танцувате, както валс, танго, суинг, джайф, ча-ча-ча и рокендрол, така и салса, меренге, хип-хоп, Retrо и MTV dance, кънтри, сиртаки и най-известните народни танци. Програмата за вечерта може да се променя в движение, в зависимост от желанията на групата да научи определени стъпки или да се създаде хореография на любима музика в даден стил. Заниманията в танцовото студио са много по-приятни и равномерно натоварващи цялото тяло. Oсвен грижата за външния вид те помагат за постигане и на вътрешен комфорт и изключително добро настроение. Хубавата и изключително разнообразна в стилово отношение музика предразполага допълнително към пълно презареждане – психическо и физическо.

В студиото на DANCE TO THE MAX може да доведете приятели, близки и колеги, с които да танцувате за разтоварване и удоволствие, ползвайки клубни карти с 20% отстъпка. При индивидуалните посещения ще ви помогнем да създадете хореография на любимата си музика, за да имате собствен танц, който да се превърне във вашата „запазена марка”.

Инструктор: Лалка Златанова

Такса участие:
7 лв. – единично посещение

40 лв. – 8 посещения (30 дни)

Танцувайте с DANCE TO THE MAX!
деца от 6 до 12 г.понеделник от 18:30 до 19:30 часа
дами 25 + години – четвъртък от 19:30 до 20:30 часа
За записване: 088 776 3686

Официална Facebook страница Dance to the Max

Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 – Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ
Facebook: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

Print Friendly, PDF & Email
TOP

Условия за поверителност

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?