Dancelo dance fitness с Маги в Пловдивски Културен Институт

понеделник, сряда и петък – от 18:00 до 19:00 часа
неделя – от 13:00 до 14:00 часа

Какво е Dancelo?
Dance + Love + Fitness = Dancelo

Dancelo ® е модерна денс фитнес програма, която обединява музика, танци и висока интензивност като съдържа елементи от различни стилове – денс, хип-хоп, салса, меренге, танго, кизомба и много други.

Dancelo ® програмата използва музикалните хитове, които обичате  в забавен, лесен и достъпен начин за всеки, без значение от пол, възраст, телосложение и двигателна активност.

Dancelo ® е иновативен начин за трениране на цялото тяло и е подходящ за всички – както за жени, така и за мъже! Не са ви необходими опит, предварителна подготовка или специални умения, освен ентусиазъм и постоянство. След 2-3 занимания ще се чувствате в свои води, а след месец ще се чудите защо до сега не сте го правили. Това е силата на Dancelo ® – клас, който ще усетите с цялото си тяло и душа!

ПОЛЗИ от Dancelo:
* Раздвижва и тонизира цялото тяло
* Изгаря излишните калории в тялото
* Изправя стойката и заздравява целия гръбнак
* Стимулира жлезите с вътрешна секреция
* Помага за освобождаването от натрупания стрес и напрежение.
* Зарежда с позитивно настроение

Преподавател: Маргарита Веселинова  е завладяна от магията на танца още от дете – танцува класически и модерен балет.  Завършва Съвременни танцови техники в АМТИИ – Пловдив.  Основател и хореограф на балет „ЕЛЕКТРА Джуниор“. Лицензиран инструктор по Zumba fitness, Dancelo, Strong by Zumba и Belly Dance.
Танците са нейната страст и начин да вдъхновява все повече деца и големи чрез тях. Има богат опит в сценични изяви, участия в концерти, първенства и благотворителни инициативи.

С Маги можете да се срещнете и в класовете по Belly Dance:
сряда – от 19:00 до 20:00 часа
неделя – от 12:00 до 13:00 часа

ПРЕПОРЪКА: Спазвайте добра лична хигиена! Грижете се за своето здраве и бъдете отговорни за здравето на другите! Ние спазваме всички условия и противоепидемични мерки за комфорта и сигурността на нашите посетители.

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  – Пловдивски Културен Институт
Рецепция ПКИ – 032/664433 или 0884 777 050
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdiv_art_center
YouTube: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!