FORGOT YOUR DETAILS?

Организатор

Мария Папаянопол
Телефон
+359884777050
E-mail
info@pki.bg
Уебсайт
https://pki.bg/pki_team/yoga_maria/

Локация

Зала 3
ул. Иван Перпелиев 5 - Пловдивски Културен Институт +359884777050
QR Code

+359 32 66 44 33, +359 884 777 050

улица „Иван Перпелиев“ 5

info@pki.bg

Дата

07 ное. 2020

Час

16:00 - 18:00

Цена

25лв.

𝑪𝒊𝒓𝒄𝒍𝒆 𝒐𝒇 𝑳𝑰𝑭𝑬 – Йога сесия с жива музика

7 ноември 2020 /събота/ от 16:00 – 18:00 часа

Заповядайте на 𝑪𝒊𝒓𝒄𝒍𝒆 𝒐𝒇 𝑳𝑰𝑭𝑬 – Йога сесия с Мария и музикални импровизации на живо сътворени от Petar Yordanov Buny

„Йога е музиката на душата. Продължете и вратите на душата ще се отворят.“Б.К.С Аенгър

Движението на тялото е най-бързият начин да промените менталното и емоционалното си състояние. Йога ни въздейства точно така, трансформира нашето вътрешно състояние, да останем без мисли, без желания и грижи. Да усетим тишината вътре в себе си, както и радостта да живеем. От древни епохи музиката е лекарство, което се е използвало за освобождаване на емоция или за навлизане в дълбоки мистични състояния за връзка с божествените сили. Въпреки че тишината е основен елемент в много йога часове, въздействието на музиката ни помага да се откъснем, да активираме и друга сетивност в тялото си и да променим мисловните си настроения. Силата на музиката се крие в способността и да осветява най-дълбоките части от нас и да обединява хората.
Под звуците на вдъхновяващи музикални импровизации с различни инструменти познати и непознати @Petar Yordanov Buny ще ни пренесе в неговия свят на хармония и музика.
Circle of LIFE ще е нежен виняса поток напътстван от мен Mariya Papaianopol и вдъхновен от едноименната песен и видео към него. С наслада към по-бавни движения и по-дълги паузи, ще присъствамe във всеки дъх и ще се оставим на магията да се случва – йога, музика и ритъм в едно.

Петър Йорданов – Buny e човекът, който стои зад проекта BunyVerse / Music Performer и успява да обедини сам самичък в едно шоу всички вълшебства на ударните инструменти, да ги запише и да създаде цялостна музикална картина с помощта на loop станция. Музикант, мулти инструменталист, композитор, Бъни участва в много различни проекти и концерти, води перкусионни уъркшопи, организира концерти и фестивали (София Фюжън фестивал, Беглика фест и др.). Той е и сред основателите на група Oratnitza, с която изнася концерти в Европа, Скандинавия, САЩ, Русия и Далечният Изток.
Използва перуанският перкусионен инструмент Кахон, модифицирана по специален за него начин, също и африканска калимба, бас китара, тъпан, джембе, овал, хенгдръм, loop station.
От скоро, можете да откриете Бъни и на сцените на НАРОДЕН ТЕАТЪР “ИВАН ВАЗОВ” и Театър Българска Армия, където свири на живо, композира и записва голяма част от музиката си.
Повече за него:
Facebook: https://www.facebook.com/BunyVerse/
YouTube: https://www.youtube.com/c/BunyVerse Spotify: http://bit.ly/BunyVerse Instagram:
https://www.instagram.com/bunyverse/ **********

Такса участие:
25 лв. – Еднократно посещение
15 лв. – Доплащане за притежатели на абонаментни карти ПКИ

ПРЕПОРЪКА: Спазвайте добра лична хигиена! Грижете се за своето здраве и бъдете отговорни за здравето на другите! Ние спазваме всички условия и противоепидемични мерки за комфорта и сигурността на нашите посетители.

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  – Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdivculturalinstitute
YouTube: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

TOP

Условия за поверителност

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?