FORGOT YOUR DETAILS?

Организатор

Пловдивски Културен Институт
Телефон
+359884777050
E-mail
info@pki.bg
Уебсайт
https://pki.bg/

Локация

Зала 5
ул. Иван Перпелиев 5 - Пловдивски Културен Институт +359884777050
QR Code

+359 32 66 44 33, +359 884 777 050

улица „Иван Перпелиев“ 5

info@pki.bg

Дата

09 ян. 2024

Час

14:00 - 15:30

Цена

15 лв.

ИН йога за всеки с Марияна

вторник от 14:00 до 15:30 часа

Този клас е структуриран върху изпълняването на достъпни йога пози, Пранаяма и Медитация.  Цялото внимание в тази сесия е насочено към съединителната тъкан (фасцията), която е свързана директно с меридианите на тялото (енергийните канали) и стимулира енергийния поток. Интеграцията на гръбначния стълб е ключов акцент в ИН йога и цели  освобождаване на натрупано напрежение и болка, постигане на здравина и гъвкавост. В някои пози се подхожда с малко по-дълго задържане (от 3 до 5 мин.), което ни позволява да осъзнаваме и изследваме в дълбочина ставите, тъканите и мускулите, да изградим увереност, приемане и познание за тялото в постигане на баланс на всички нива.

ИН йога ни учи да дарим тялото си с внимание, да открием диханието си като лечение, да познаем една различна перспектива и проява на изобилието в нас, да развием осъзнаване към истинските ценности, постигане на дълбок вътрешен покой, приемане и благодарност.

При редовно практикуване ще забележите подобряване на мобилността на ставите и гъвкавостта в тялото, облекчение на скованост, неприятни ставни болки и блокажи в гръбначния стълб, изграждане на добра стойка и лека походка, както и положителна промяна в  цялостното ви емоционално състояние.

Практиката е подходяща за абсолютно начинаещи в йога, при двигателни проблеми, болки в гърба и ставите, но и за всички нива практикуващи. Като помощни средства се използват блокчета,  колани, болстери и др., които подпомагат укрепването и отпускането в позите. Използването на  ароматни бленди, мантри, мудри, гонг звуци, кристали и др.  превръщат практиката в дълбоко сетивно преживяване и истински дар за ума и душата.

Още ли се колебаете дали да опитате? Може би това е точно за вас?

Преподавател: Марияна Стракова – сертифициран преподавател към Световната Йога Асоциация Yoga Alliance. Води индивдуални и групови практики по Виняса Флоу йога, Ин йога, Йога Нидра, Медитации, Женски сакрален кръг. Изучавала е Hatha yoga, Rainbow Kids Yoga, Prana Vinyasa Flow yoga, Mythic Yoga Flow, Inside flow, Liquid Asana Vinyasa, Rasa Yoga, IN yoga, Hasya Yoga, Yoga Anatomy, Yoga Therapy, Meditation, Прана лечение, Рейки и др.

В многообразието от техники и практики, които владее, добавя своята опитност и интуиция, холистичен подход и внимание,  за да изгражда свой стил на преподаване. Класовете й са симбиоза от сетивни преживявания, танц между дъх и движение, музика, медитация, работа с ума и осъзнаването. Създава разнообразни тематични практики, съобразени с потенциала на групата, лунните цикли, енергията на деня като поставя фокус върху усещането за тялото, работата с дъха и вниманието, наблюдението и дълбокото себеизследване.

Допълнителни интереси и обучения: философия, интегрална психология, НЛП, ТЕС, радиестезия, астрология, ароматерапия, ангелска терапия  и др.
Създател на сайта „Промяната“, редовен автор в популярни печатни, радио и онлайн издания. Организатор и партньор на събития в сферата на здравословния живот, изкуство, култура и духовно знание, на тематични пътувания и ваканции в България и чужбина. Участва в тренинги, обучения, йога фестивали и други в сферата на холистично здраве, личностно развитие и мотивация.

Такса участие:
15 лв. – еднократно посещение
45/85 лв. – месечен абонамент

ПРЕПОРЪКА: Спазвайте добра лична хигиена! Грижете се за своето здраве и бъдете отговорни за здравето на другите!

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  – Пловдивски Културен Институт
Рецепция ПКИ – 032/664433 или 0884 777 050
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdiv_art_center
YouTube: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

TOP

Условия за поверителност

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?