FORGOT YOUR DETAILS?

Организатор

Пловдивски Културен Институт
Телефон
+359884777050
E-mail
info@pki.bg
Уебсайт
https://pki.bg/

Локация

Зала 2
ул. Иван Перпелиев 5 - Пловдивски Културен Институт +359884777050
Практики
QR Code

+359 32 66 44 33, +359 884 777 050

улица „Иван Перпелиев“ 5

info@pki.bg

Дата

26 сеп. 2021

Час

12:00 - 13:00

Цена

80 лв.

Курс по партерна гимнастика за деца от 5 до 14 години

Балетно студио „Grand Fouette“ организира Курс по Партерна гимнастика – балетна станка, сценична практика  и балетни вариации
събота от 13:30 до 14:30 часа
неделя от 12:00 до 13:00 часа

За записване: 0988862705

Какво е Партерна гимнастика?

Гимнастиката Parterre е известна още като гимнастика Knyazevskaya и носи името на на нейния създател Борис Князев – танцьор и учител.

Партерната  гимнастика е методика на Академията на руския балет, която включва  силови и разтягащи елементи, като активира мускулите на краката, корема и гърба и  поддържа добра еластичност на ставите. Днес партерът е не само неразделна част от тренировката за всички балетисти, но и най-ефективният и балансиран комплекс за поддържане на тялото в отлична форма.
Курсът е предназначен за деца на възраст от 5 до 14 години от всички професионални и непрофесионални балетни школи, школи по спортна и художествена гимнастика и​ всички други танцови направления.

Днес партерът е не само неразделна част от тренировката за всички балетисти, но и най-ефективният и балансиран комплекс за поддържане на тялото в отлична форма. Партерната гимнастика развива добра двигателна култура, оптимално развива физическите данни – сила, издръжливост, гъвкавост, отскок и координация. Резултатът е забележимо повишаване на тонуса и е гаранция за постигане на по-високи успехи в занятия по балет, художествена гимнастика, танци.

 За кого е подходяща?

Курсът е предназначен за децата от всички професиионални и непрофесиионални балетни школи, школи по спортна и художествена гимнастика, както и всички други танцови направления.

Балетно студио GRAND FOUETTE с ръководител Александра Ангелова работи по методиката на Академията за руски балет А.Я.Ваганова – Санкт  Петербург и предоставя високо ниво на подготовка.

Преподавател: Виктория Керезова – балетен педагог по методиката на Академията за руски балет А.Я.Ваганова от Санкт  Петербург под напътствията на Наталья Чернецкая (Санкт Петербург) – основен преподавател и художествен ръководител на балетно студио GRAND Fouette

Месечна такса участие: 80 лв.

ПРЕПОРЪКА: Спазвайте добра лична хигиена! Грижете се за своето здраве и бъдете отговорни за здравето на другите! Ние спазваме всички условия и противоепидемични мерки за комфорта и сигурността на нашите посетители.

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  – Пловдивски Културен Институт
Рецепция ПКИ – 032/664433 или 0884 777 050
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdiv_art_center
YouTube: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

TOP

Условия за поверителност

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?