FORGOT YOUR DETAILS?

Организатор

Пловдивски Културен Институт
Телефон
+359884777050
E-mail
info@pki.bg
Уебсайт
https://pki.bg/
Запази място

Локация

Зала 1
ул. Иван Перпелиев 5 - Пловдивски Културен Институт +359884777050
QR Code

+359 32 66 44 33, +359 884 777 050

улица „Иван Перпелиев“ 5

info@pki.bg

Дата

18 май 2024

Час

9:30 - 18:30

Reconnective Healing® training with Svemir Kovac

18 и 19 май 2024
20 – 21 май 2024

Reconnective Healing® стига до нас благодарение на д-р Ерик Пърл. Лий Каръл, автор на Крион книгите, казва за метода: „Огромна част от нас от десетилетия очакват това, което д-р Ерик Пърл днес ни предоставя на разположение. Време му беше“.

В продължение на повече от 30 години д-р Ерик Пърл обучава хиляди хора по цялата планета да работят с честотите на Reconnective Healing®, както и международен екип от ментори и обучители. Един от тях, Свемир Ковач, гостува през май 2024, за да проведе двудневно обучение по Реконекторно лечение, Reconnective Healing® и на 20 и 21 май 2024 обучение по Лична реконекция, The Reconnection® в Пловдив.

Reconnective Healing® е безконтактен подход за енергийно лечение – без сложни стъпки, оборудване, процедури или ритуали. Въздействието му е изследвано и научно доказано. Известно е, че осигурява значителни ползи във всички области на ежедневния живот. Влизайки в контакт с честотите на Reconnective Healing® човек получава възможност да влезе в собствената си първоначална вибрация, в едно оптимално състояние на баланс. Несъответствия от всякакъв род биват „изхвърлени“ от системата, което допринася за подобряване качеството на живот във всичките му области и също така влияе оптимално върху здравето, в зависимост от индивидуалните ни нужди. Всичко това революционизира представите ни за енергийно лечение.

Промените, които настъпват в следствие на контакта ни с фреквенциите на Reconnective Healing® са уникални, изключително индивидуални и несравними с нищо познато ни досега. Някои хора описват контакта с честотите като усещане за “дефрагментиране, пренареждане, оптимизиране”. На други преживяването носи “пеперуди в сърцето, чувство на безтегловност, блаженство, любов и радост”.

Обучението включва интензивни практически модули, при които се получава непосредствен достъп до полето от Енергия, Светлина и Информация. В рамките на двудневното обучение ще усвоиш умения и придобиеш опит за провеждане на професионален присъствен или дистанционен сеанс и провеждане на самолечение. Маркетингови стратегии за създаване на първоначална клиентела ще те подкрепят в първите стъпки след обучението.

Така че, ако винаги си знаел, че между Небето и Земята има и още нещо освен това, което възприемаш чрез физическите си сетива, може би точно сега е моментът да се убедиш на практика в това.

Подробна информация и линкове на събитията тук:

Реконекторно лечение, второ ниво, Reconnective Healing®
(18 и 19 май, 2024)

Reconnective Healing Training Program Plovdiv 2024 in Bulgarian

Лична реконекция, трето ниво, The Reconnection®
(20 и 21 май, 2024)

The Reconnection Training Program Plovdiv 2024 in Bulgarian

Повече за метода можеш да научите  от книгата на д-р Ерик Пърл: „Възстановяване на връзката: Излекувай другите, излекувай себе си“.

Още информация и в приложеното видео Обучение по Реконекторно лечение у дома, в Пловдив

Имате възможност да резервирате място за обучението, чрез бутона ЗАПАЗИ МЯСТО, след което ще получите информация за начина на плащане.
При ранно записване до 30 април 2024 –  цената на обучението е 700 евро с капаро  300 евро.

ВАЖНО: 

– След заплащане на първоначалната вноска, ще получите безплатно линк към 8-часовия видео – курс с д-р Ерик Пърл и Джилиън, известен като първо ниво или „Порталът“.
– Възможно и присъствието на деца от 8 до 15 годишна възраст, след предварително обсъждане с организаторите.
– Ако имате възможност да организирате масажна маса, която да ползвате по време на обучението, ще се радваме много. Молим и в тази връзка да споделите предварително това с организаторите.

Във връзка с горепосочените уточнения, както и във връзка с други въпроси, относно обучението, можете да се свържете с Генка Янкова – Бруст на  имейл academy.avani@gmail.com.

Бъдещето започна!

В радостно очакване, Свемир Ковач и екип

=====================================================================

ПРЕПОРЪКА: Спазвайте добра лична хигиена! Грижете се за своето здраве и бъдете отговорни за здравето на другите!

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  – Пловдивски Културен Институт
Рецепция ПКИ – 032/664433 или 0884 777 050
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdiv_art_center
YouTube: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

Запази място

Запази място
Налични Места: 100
The Запази място ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

TOP

Условия за поверителност

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?