FORGOT YOUR DETAILS?

Организатор

YB Dance Team
Телефон
+359884777050
E-mail
info@pki.bg
Уебсайт
https://pki.bg/pki_team/guni_yb_dance/
Запази място

Локация

Зала 2
ул. Иван Перпелиев 5 - Пловдивски Културен Институт +359884777050
Практики
QR Code

+359 32 66 44 33, +359 884 777 050

улица „Иван Перпелиев“ 5

info@pki.bg

Дата

08 сеп. 2022

Час

19:00 - 20:00

Цена

10 лв.

Salsa LA style с Гуни и YB Dance team – НАПРЕДНАЛИ

понеделник и четвъртък от 19:00 до 20:00 часа – НАПРЕДНАЛИ
понеделник и четвъртък от 20:00 до 21:00 часа – НАЧИНАЕЩИ

YB Dance team е салса школа, създадена от Augun Tuna – Гуни през 2009 г., който е и главен инструктор. Гуни започва своята танцова кариера с български народни танци още на 6-годишна възраст. По-късно учи hip-hop & break dance, участва в групата групата Break Angels и печели първо място в няколко състезания в Измир, Турция. През 2003 г. в Солун – Гърция печелят първа награда в категория ШОУ в “Beadle of Grece”. През 2007 г. започва да изучава салса в Истанбул при Айтънч Бентурк – най-голямата танцова звезда на Турция и световен шампион по салса. На първото републиканско състезание в Анкара през 2008 год. се класира на 5-то място в междуклубни състезания, а на световното състезание в Истанбул става шести в света. След редица участия в международни танцови фестивали, състезания и спечелени награди, Гуни избира България и създава първата школа по латино танци, с която преподава в Пловдив и Стара Загора. Не губи енергия и желание да споделя натрупания опит и вдъхновение на всички желаещи да влязат в магията на латино танца.

Под вещото ръководство на Гуни ще се докоснете до истинската латино вълна в ритъма на салса (LA Style) и нежна бачата от Доминиканската република. Разучавайки основни стъпки, ще можете лесно да изпълнявате хореографиите като от клиповете на вашите музикални идоли.

Салсата е латиноамерикански танц, кoйто идва от острова на радостта и вечното щастие – Куба. В истинския си смисъл от испански салса означава „сос“ (вкус) и е смесица от много стилове звуци и инструменти. Салса музиката е сплав от традиционни африкански, кубински и други латиноамерикански ритми. Танцовите стъпки, които сега се танцуват на салса музика произлизат от кубинската музика сон, но има влияние от много други кубински танци като мамбо, ча, гуарача, чангуи, лукуми, пало монте, румба.
Горещ и страстен, в днешно време този танц вече не може да се нарече феномен само на латиноамериканската култура, защото салса манията завладява непрекъснато все повече хора във всички части на света. В класовете с YB Dance team ще можете да учите Салса – L.A. Style.

Спазвайте добра лична хигиена. Грижете се за своето здраве и бъдете отговорни за здравето на другите! Ние спазваме всички условия и противо-епидемични мерки за комфорта и сигурността на нашите посетители. Свържете се с нашия екип и запазете своето място предварително!

Еднократно посещение: 10 лв.
Месечен абонамент: 60 лв.
!!! Месечният абонамент се закупува от 01 до 10 число на месеца и важи 30 дни !!!

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  – Пловдивски Културен Институт
Рецепция ПКИ032/664433 или 0884 777 050
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdivculturalinstitute
YouTubeПловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

Запази място

Запази място
Налични Места: 20
The Запази място ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

TOP

Условия за поверителност

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?