FORGOT YOUR DETAILS?

Инструктор

Марияна Стракова
Телефон
+359884777050
E-mail
info@pki.bg
Уебсайт
https://pki.bg/ekip/yoga-with-mariyana/

Локация

Зала 5
ул. Иван Перпелиев 5 - Пловдивски Културен Институт +359884777050
QR Code

Дата

25 юни 2020

Час

17:30 - 19:00

Цена

12 лв.

Slow Flow Vinyasa Yoga с Марияна

понеделник  и четвъртък от 17:30 до 19:00 часа

Slow Flow Vinyasa e клас, подходящ както за начинаещи, така и за всички нива на практикуващи. Бавният поток от дишане и движение свързва достъпни йога пози и позволява да изследваме тяхната дълбочина, да изградим увереност и добро познание, да активираме всички мускулни групи и да постигнем баланс на физическо, емоционално и ментално ниво. Бавното синхронизирано движение с дъха насърчава циркулацията на повече кислород в кръвта, което освежава мускулите, костната система, органите и подхранва цялото тяло. Интеграцията на гръбначния стълб е ключов акцент в този клас и цели  изграждане на здравина и гъвкавост, подобряване на позата и цялостната стойка. Бавният йога поток е чудесна практика да разпознаем личните си ограничения и да се научим как да преминем отвъд тях. Нежният и плавен терапевтичен танц естествено ни потапя в медитация, освобождава стреса и носи обновление и цялостно възстановяване.

Виняса флоу практиките имат изключителни ползи:
– укрепва мускулите и костната структура, подобрява гъвкавостта на ставите
– тонизира, укрепва и увеличава енергията на тялото
– повишава нивото на хемоглобина и червените кръвни клетки, които пренасят кислород към тъканите, повишената циркулация води до пречистване на организма
– повишава имунитета и извежда токсините от тялото
– стабилният цикъл на вдишване и издишва успокоява ума и помага да се повиши концентрацията
– непрекъснатото движение и преливане от една поза в друга носи изключителни ползи за сърдечно-съдовата система и създава вътрешна топлина, чрез която постигаме гъвкавост и отблокиране на тялото
– намалява тревожността, напрежението и натрупания стрес
– отваря ни към настоящия момент и всичко, което съществува тук и сега, защото пътят към истината и истинското щастие са винаги тук.

Виняса йога води към цялостно вътрешно пречистване. Свързването на дъх и движение ускорява циркулацията на течностите в тялото. Кръвта се разрежда и тялото се изкъпва вътрешно, а затоплянето и изпотяването извеждат навън ненужното на физическо, енергийно и психо-емоционално ниво.

Освен позитивните физически ефекти, Виняса флоу носи изключителни ползи за ума и общото ни емоционално състояние, помага да разгърнем своята креативност, наблюдателност, уравновесеност, които да пренесем в ежедневието си и да творим живота си такъв, какъвто желаем. Тя ни помага да развием осъзнатост, че дъхът е отражение на живота ни, че всяко действие води към следващо, точно както леко и естествено преливаме от поза в поза с вдишване-издишване. Това е практика на доверието към нас самите и към живота, за да приемем, че всичко се случва по най-добрия начин и винаги в правилния момент, когато сме наясно със себе си и своите цели.

Виняса Флоу йога класовете са различни и тематични, съобразно сезона, лунните цикли и планетарно разположение. Те са уникални, променящи се, еволюиращи – така, както всичко в живота и Вселената.

Такса участие:
12 лв. – Еднократно посещение
40 лв. – Карта 4 посещения – Валидност 30 дни
80 лв. – Карта 8 посещения – Валидност 45 дни

В тези класове можете да се включите и с карти SODEXO или ISIC. 

Други класове с Марияна:
ИН йога и Йога Нидра/Медитация – вторник 17:30 – 19:00 часа
Виняса Флоу йога за всеки – вторник и четвъртък от 14:30 часа
Виняса Флоу йога – Напреднали – понеделник и четвъртък от 19:30 часа

Изберете своята практика, отделете време за себе си и се погрижете за Вашия добър тонус, здраве и благополучие!

Очакваме ви на постелките в класовете с Марияна!

Следете раздел Предстоящи събития, където можете да откриете извънредните Уъркшопи и Семинари, в които чрез интегриран подход от йога, медитации, психология, рейки, ароматерапия, кристалотерапия и други, Марияна ще ви поведе към едно уникално преживяване и разтърсваща среща със своите емоции и най-съкровени желания. Не пропускайте нейните извънредни класове и пътувания, наситени с вдъхновяващи емоции и неочаквани изненади!

Официален сайт – Промени живота си!
Официална Facebook страница – Промяната – Вдъхновение в твоя ден!
Facebook група – Change your life with Mariyana
YouTube – Промяната си ТИ!

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP

Условия за поверителност

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?