FORGOT YOUR DETAILS?

Организатор

Пловдивски Културен Институт
Телефон
+359884777050
E-mail
info@pki.bg
Уебсайт
https://pki.bg/

Локация

Зала 2
ул. Иван Перпелиев 5 - Пловдивски Културен Институт +359884777050
Практики
QR Code

+359 32 66 44 33, +359 884 777 050

улица „Иван Перпелиев“ 5

info@pki.bg

Дата

08 ное. 2022

Час

20:00 - 21:00

Цена

15 лв.

Актьорско майсторство с Театрална къща „Шарж“ – над 18 години

вторник и сряда
от 20:00 до 21:00 часа

За записване: 0882724998 / 0888473763

Сбъдни детската си мечта да играеш на сцена като станеш част от новата театрална трупа за над 18 години с Театрална къща „Шарж“!

Ще имаш възможност да се изявяваш в приятелска и забавна атмосфера, да общуваш с нови хора и да развиеш ценни умения, полезни във всяка сфера на живота.
В школата ще научиш различни актьорски техники и театрални форми. Ще имаш възможност да работиш в екип, да играеш пред публика и да развиваш творческия си потенциал. В нашите занятия има място за твоите идеи, затова те каним да надскочиш собствените си бариери и смело да изследваш своя вътрешен свят.

Тук създаваме неосъдително поле за творене в екип, насърчаваме спонтанността и въображението. Ще придобиеш по-голяма увереност пред публика, умения за импровизация, емпатия и по-добро дишане. Наред с това те очакват много забавления и смях, които, както добре знаем, могат да ни лекуват от ежедневния стрес.

Насърчаваме развиването на ценни умения като:

– Активно слушане
– Уверено присъствие
– Импровизаторско мислене
– Аналитично мислене
– Подкрепа
– Самодисциплина
– Правилна стойка и походка
– Правилно дишане
– Красива дикция

Театрална къща „Шарж“ е основана с много любов от артистите Георги Димов и Захарина Тонева. Дейността й е свързана с разнообразни арт проекти като театрални обучения, социални събития, творчески работилници, шоу програми, фестивали и други. Двамата са специалисти в различни творчески области, които се допълват във взаимната им работа и дават богата палитра от умения и знания на курсистите им. Театралната им школа стартира в гр. София, а сега отваря врати и в Пловдив.

Преподаватели:

Георги Димов е актьор, завършил НАТФИЗ със специалност Актьорство за куклен театър. Участвал е в редица куклени, драматични представления и кино проекти. Работил е в трупите на Куклен театър Благоевград и Шизи Импро театър. За него преподаването е любов и важна част от израстването на бъдещите артисти, на които иска да предаде своите знания и умения.

Захарина Тонева буквално е израснала в театъра – за нея той е магия, любов и призвание. Учила е Екранни изкуства в НАТФИЗ, а след това допълва опита си чрез курсове по драматургия към UEA, Импровизационен театър в ШиЗи Импро и разнообразни творчески стажове. Участвала е в различни кино продукции, работила е като сценарист и е автор и редактор на книги. Настоящите ѝ интереси я водят към пълноценното общуване, емпатията и работата в екип, които са ключов фактор към създаването на сплотен колектив.

Такса участие:
15 лв. – еднократно посещение
100 лв. – карта 8 посещения

Официален сайт – http://teatralna.net/
Официална Facebook страница – Театрална къща „Шарж“

ПРЕПОРЪКА: Спазвайте добра лична хигиена! Грижете се за своето здраве и бъдете отговорни за здравето на другите! Ние спазваме всички условия и противоепидемични мерки за комфорта и сигурността на нашите посетители.

Ще ни откриете на:
ул. Иван Перпелиев № 5  – Пловдивски Културен Институт
Рецепция ПКИ – 032/664433 или 0884 777 050
Facebook: Пловдивски Културен Институт
Instagram: plovdiv_art_center
YouTube: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

TOP

Условия за поверителност

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?