FORGOT YOUR DETAILS?

Организатор

Марияна Стракова
Телефон
+359884777050
E-mail
info@pki.bg
Уебсайт
https://pki.bg/mariyana_yoga/

Локация

Зала 5
ул. Иван Перпелиев 5 - Пловдивски Културен Институт +359884777050
QR Code

+359 32 66 44 33, +359 884 777 050

улица „Иван Перпелиев“ 5

info@pki.bg

Дата

18 авг. 2020

Час

18:00 - 21:00

Цена

20 лв.

Женски сакрален кръг по Новолуние с Марияна

Мили дами, щастливи сме в навечерието на Новата Луна
да създадем заедно Женски сакрален кръг  – Подкрепа, Сила и Изобилие
на 18.08 (вторник) от 18:00 до 21:00 часа

Женският кръг е споделено и подкрепящо преживяване, в което си позволяваме да бъдем  себе си – чувствени, автентични, раними,  искрени, свободни, интуитивни, необятни, нежни …

В защитено и уютно пространство за своите чувства, емоции и преживявания ще създадем фино лечебно енергийно поле, в което силата на общността захранва с повече вяра, разбиране, подкрепа и жива действена сила всички присъстващи принцеси.
Всяка жена е бисер, приятелка, духовна сестра, богиня, кралица в тази енергийна мандала, споделяйки своята необятна, чувствена, нежна и креативна същност.

В срещата ни ще вплетем древни ритуали, сакрални практики, медитации, гадателски карти, кристали, аромати и ще се подготвим за вълшебно Новолуние в Лъв, което ще настъпи на 19 август в 05:41 часа – най-мощният момент да изявим и манифестираме своите желания.  Ще анализираме процесите в нашия живот, ще се вслушаме в знаците, посланията и усещанията и ще се синхронизираме с новата енергия по пътя към Промяната, която жадуваме и творим.

Доверието е първата врата към душата ти и първата крачка към преобразяване на това, което желаем в живота си!
Това, в което вярваш, става реалност.
Това, което имаш – това даваш.
Това, което сееш, това получаваш.

Погледни съмненията, опознай очакванията си и събери кураж да се разделиш с тях. Довери се на това съкровено пътуване и приеми всичките си краски. Заслужаваш да си  лека, спокойна, уверена, щастлива. Заслужаваш повече! Погрижи се за най-дълбоката и важна връзка с теб самата и ще откриеш как всичко постепенно ще се пренарежда по най-добрия начин за всички около теб.

Очакваме те и знаем, че това е преживяване, което ще те накара да преоткриеш женската си сила и ще срещнеш истински необятни и чаровни момичета като теб самата!

Водещ:
Марияна Стракова
– Сертифициран преподавател по йога и медитации, приложна психология, НЛП, рейки, ангелска, звукова, арома- и кристало-терапии. В годините задълбочава своите интереси и познания в астропсихология, нумерология и философия. Преминала през редица обучения в България и чужбина, изгражда интегрален подход в практиките се чрез среща на древни учения със съвременни холистични методи и широкоспектърен личен опит. Автор и създател на сайта „Промяната“, идеолог на фестивалите „Уикенд на Промяната” и „Седмица на вдъхновението – Week of Inspiration`2017”, организатор и партньор на събития в сферата на изкуство, култура и духовно знание, на трансформиращи пътувания и ваканции в България и чужбина.
Лектор, мотиватор и ментор в редица форуми, фестивали, обучения и семинари за холистично здраве и личностно самоусъвършенстване. Визионер, създател и ментор на интегрални практики – Сладостта на Прошката, Благодарността – вълшебният елексир на промяната, Силата на твоите желания, Женски сакрален кръг, Живот в изобилие и други. Редовен автор в популярни печатни и онлайн издания. Има издадени 2 авторски диска с Релаксация за здрав и хармоничен живот и Медитация „Силата на моите желания“.
„Да намериш себе си, да цениш това, което си и да вярваш, че никога не е късно, са уроци, които животът ни провокира да научим. По този път срещаме трудности, предателства, болка, огорчение, отхвърляне, но сред всичко това има и много любов, разбиране, подкрепа, вдъхновение и радост – стига да ги открием и оценим. Това е същността на женския сакрален кръг – да повярваме, че в страданието се ражда истината, в изпитанието се ражда знанието, в болката се проявява мъдростта. И че не сме сами, защото всички ние сме сестри по този сакрален и божествен път.”, споделя Марияна

Такса участие: 20 лв.
12 лв. – доплащане с карта ПКИ и Содексо

Само с предварително записване по един от изброените начини:
през сайта – https://pki.bg/grafik-2/
0884 777050 – Рецепция ПКИ
E-mail: event@pki.bg
FB Page – Пловдивски Културен Институт
Мястото се гарантира с предварително заплащане на минимум 50% от сумата на Рецепция ПКИ

Препоръка: Бъдете с дълга рокля, пола или шал, личен тефтер за записки, любими бижута, символи и вода.

Научете повече за редовните срещи с Марияна:
Виняса Флоу йога и Йога Нидра/Медитация – вторник и четвъртък от 14:30 часа
Виняса Флоу йога – НАПРЕДНАЛИ – понеделник и четвъртък от 19:30 часа

Официален сайт – Промяната – Вдъхновение в твоя ден!
Официална Facebook страницаПромяната
Facebook група – Change your life with Mariyana
YouTubeПромяната си ТИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

TOP

Условия за поверителност

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?