FORGOT YOUR DETAILS?

Инструктор

Дияна Чолакова
Телефон
+359884777050
E-mail
info@pki.bg
Уебсайт
https://pki.bg/ekip/classes_diyana/
Запази място

Локация

Зала 2
ул. Иван Перпелиев 5 - Пловдивски Културен Институт +359884777050
QR Code

Дата

11 авг. 2020

Час

18:30 - 19:30

Цена

8 лв.

Зумба с Дияна

вторник и четвъртък от 18:30 до 19:30 часа

ЗУМБА е позитивен, забавен и зареждащ клас и ще ви изпълни с позитивно настроение. Зумба представлява завладяващ фитнес танц, вдъхновен от латино-американския дух, комбиниращ в себе си различни стилове — основно салса, кумбия, меренге, регетон, фламенко, бачата, хип-хоп и други, като движенията са лесни и запомнящи се. Това е интензивна кардио тренировка, в която се изгарят между 700 и 1000 калории, без да се усеща като тежко натоварване. Тайната ѝ е, че спортуваш, докато се забавляваш и изцяло разтоварваш психиката си. Заради тези свои елементи, фитнес програмата е подходяща за всеки, независимо от пол, тегло, възраст, физическа активност или опит в танците.

Впуснете се в завладяващата магия, наречена Зумба!
Да спортуваме и да се заредим с енергия от грейнали усмивки!

ВАШИЯТ ТРЕНЬОР: Дияна Чолакова е сертифициран инструктор по Зумба и Fit ballet. Открила своята любов към танците още в ранна детска възраст, когато едва на 6 години за първи път стъпва в залата по спортни танци.  За 10-годишния й професионален опит в спортните танци, достига до много национални и международни отличия. Паралелно със спортните танци, в продължение на 3 години практикува интензивно класически балет, което допринася за цялостното й оформяне като завършен танцьор. С времето страстта й към танците я повлича и към други денс стилове като контемпорари, салса, бачата, кубинска румба, кизомба и др. Танците са неразделна част от живота й, но когато открива  Зумба, това се превръща в нейната голяма страст.
“Обожавам начина, по който програмата Зумба те кара да се чувстваш – напълно освободен и изпълнен с енергия. Смятам, че положителната нагласа е ключът към овладяването на Зумба и че най-важното е човек да се отпусне, да захвърли всякакви комплекси и да се забавлява от сърце!”

Такса участие:
8 лв. – единично посещение
56 лв. –
карта за 8 посещения /40 дни/

В този клас можете да се включите и с карти SODEXO или ISIC.

Print Friendly, PDF & Email

Запази място

Запази място
Налични Места: 20
The Запази място ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

TOP

Условия за поверителност

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?