FORGOT YOUR DETAILS?

ИН Йога и Йога Нидра/Медитация с Марияна – вторник от 17:30 часа

by / сряда, 30 януари 2019 / Published in Минали събития

Скъпи любители на йога,
очакваме ви в ИН йога класовете с Марияна
вторник  от 17:30 до 19:00 часа 
в Пловдивски Културен Институт

ИН йога е изключителен подарък за тялото и силен рестарт за ума, носи абсолютния баланс и хармония, имайки предвид постоянния ЯН (динамичен) ритъм, в който живеем. Тази удивителна практика представлява медитация на основата на ИН енергията – женската енергия в тялото, Луната, менталността, мекотата, енергията на уважението, приемането, толерантността. Това е силата, която разгръщаме чрез смирението, покоя и уединението навътре.

По време на ИН практиките се изпълняват пасивни пози близо до земята, с по-дълго задържане (от 3 до 5 мин.), което позволява да осъзнава/Медитацияме в дълбочина мускулите, ставите и тъканите в тялото ни. Цялото внимание в тази сесия е насочено към съединителната тъкан на бедрата, таза и долната част на гръбнака. Съединителната тъкан е свързана директно с меридианите на тялото (енергийните канали) и работейки на физическо ниво, ние стимулираме потока на положителната енергия и сила.

Подходът в тази практика е доста по-дълбок, отколкото в по-динамичните практики, което позволява да постигнем максимално отпускане и приемане на позата, в която се намираме, като естествена форма на тялото.

При ИН йога концентрацията е към запазване мобилността на ставите и заздравяване на мускулите, сухожилията и кожата, което помага да се увеличи силата и гъвкавостта в тялото. Това носи облекчение на неприятните ставни болки и скованост.

В практиката се използват възглавници, подпори, колани и др., което подпомага дълбокото отпускане в позите. Чрез използване на мантри, мудри, аромати, гонг звуци, кристали се цели постигане на осъзнаване, освобождаване на напрежение и вътрешна концентрация.

ИН йога практиката е изключително релаксираща и подходяща както за напреднали в йога, така и за абсолютно начинаещи.

Преподавател: Марияна e сертифициран преподавател по Хатха йога, Виняса Флоу йога, Ин йога, Йога за деца, Йога терапия, Медитация. В класовете си интегрира различни знания, школи и личен опит с терапевтични методи, психология, невро-лингвистично програмиране (НЛП), техника за емоционална свобода (ТЕС), рейки, астрология, нумерология, ароматерапия, кристалотерапия, ангелска терапия и др.

Такса участие:
12 лв. – Еднократно посещение
40 лв. – Карта 4 посещения – Валидност 30 дни
80 лв. – Карта 8 посещения – Валидност 45 дни

В този клас можете да се включите и с карти SODEXO или ISIC. 

Очакваме ви на постелките в зареждащите и трансформиращи класове с Марияна!
Да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1)

Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ
Facebook: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Вашият коментар

TOP

Условия за поверителност

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?